LIGA 1  ·  TAS

Motivul pentru care FCSB poate să spere într-o decizie favorabilă la TAS! "Steaua are unul dintre cei mai galonați avocați"

Articol de GSP - Publicat luni, 29 mai 2017 13:24

Ionuț Chirilă crede că FCSB are tot dreptul de a spera într-un verdict favorabil la TAS, acolo unde va contesta clasamentul Ligii 1. Echipa lui Gigi Becali speră să i se dea dreptate în cazul departajării cu Viitorul și să fie campioană a României. 

Steliștii l-au angajat pe spaniolul Jorge Ibrarola, care în 2013 a reprezentat Concordia Chiajna la TAS, iar Rapid avea să fie retrogradată deși jucase două meciuri în Liga 1, iar barajul inventat de LPF a devenit nul.

"Ce pot să vă spun e că Steaua are unul dintre cei mai galonați avocați pentru un proces la TAS, dacă nu cel mai galonat. Este vorba despre Jorge Ibarrola, care, dacă vă amintiți, în 2013/14, când campionatul începuse și Rapid jucase două etape, a câștigat procesul la TAS pentru Chiajna.

Eu știu că Ibarrola va reprezenta Steaua la TAS. Și dacă el și-a asumat acest lucru, înseamnă că știe că există șanse foarte importante ca Steaua sa castige, pentru ca el este un avocat extrem de minuțios, care aprofundează totul și apoi decide dacă merge mai departe.

Eu nu mă pot pronunța, dar cunosc forța și profesionalismul lui Ibarrola, care a mai câștigat multe procese pentru CFR Cluj. Este un avocat specializat pe fotbalul mondial! Mie mi-a fost recomandat, când eram la Chiajna", a spus Ionuț Chirilă, la TV Sport ro.O româncă din Spania a fost obligată de soțul și socrii ei să se prostitueze. Îngrozitor ce îi făceau dacă nu aducea zilnic 300 de euro
Libertatea
Comentarii (8)
La Natu Pensiune-Restaurant  •  29 Mai 2017, 20:27

Ori e Steaua ori e FCSB. ? Hotaritiva!!

Tatar Alexandru Ioan  •  29 Mai 2017, 19:24

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Eyrius Eyris  •  29 Mai 2017, 18:35

Incredibil ce se petrece in Liga I.

Vezi toate comentariile (8 )
Comentează
Agenda
Oră Competiție / Post TV
15:00 WTA Praga
Simona Halep - Magdalena Frech
Digi 1
21:00 Snooker
Semifinale CM Snooker
Eurosport
22:00 Champions League
Barcelona - Bayern Munchen
Digi 1, Look Plus, Telekom 1
Program TV complet

Liga 1