FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Motivul pentru care Gigi Becali nu i-a vrut pe Walter Zenga, Cristiano Bergodi și Devis Mangia la FCSB

Articol de GSP - Publicat marti, 04 iunie 2019 21:27

Gigi Becali l-a ales pe Bogdan Andone (44 de ani) pentru postul de antrenor principal la FCSB în detrimentul unor antrenori cu CV și cu o experiență vastă în fotbalul românesc.

Dacă Becali a fost refuzat de Edi Iordănescu și Nicolae Dică, în schimb, au fost tehnicieni care ar fi fost dispuși să vină, dar pe care nu i-a dorit Gigi. E vorba despre cei 3 italieni care au mai antrenat în Liga 1: Zenga, Bergodi, Mangia.

Niciunul dintre ei însă nu accepta condițiile de subordonare totală impuse de Becali.

Becali a mai lucrat în trecut cu Zenga și Bergodi, și cu ambii a intrat în „coliziune” tocmai din cauza faptului că nu a fost lăsat să se implice la echipă.

Walter Zenga (59 de ani) a antrenat-o pe Steaua în perioada 2004-2005. Cristiano Bergodi (54 de ani) a pregătit-o pe Steaua în 2009.

Singura legătură a lui Devis Mangia (44 de ani) cu fotbalul românesc a fost sezonul trecut când a antrenat-o pe CSU Craiova.

Citește și:

EXCLUSIV Bogdan Andone, supunere totală în fața lui Gigi Becali: „Accept orice din lojă”

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (6)
fairplayromania
fairplayromania  •  05 Iunie 2019, 02:27
Postat de florianveress pe 04 Iunie 2019, 23:06

Un articol senzațional, pentru fecesebiștii cu IQ subunitar, gen random, *** din Vaslui, sau *** din Făget! Dacă n-o fi unul și același papagal! Știa orice tembel de ce nu vin ăștia!

Ai dreptate, aşa sunt ei....nu pot mai mult,nu înţeleg....ei vor multe poze cu Prodanca, restul e Urzeala Tronurilor în regia Digi tv& Gsp.

gigi_becali_4
gigi_becali_4  •  05 Iunie 2019, 02:24
Postat de florianveress pe 04 Iunie 2019, 23:06

Un articol senzațional, pentru fecesebiștii cu IQ subunitar, gen random, *** din Vaslui, sau *** din Făget! Dacă n-o fi unul și același papagal! Știa orice tembel de ce nu vin ăștia!

Adica tu stii :))))))) Pai mai inteligentule, doi din cei 3 au antrenat Steaua lui Gigi :))))) Nici macar atata lucru nu stii ??! :)))

1566178743642986
Vlad Hartea  •  04 Iunie 2019, 23:27

Situatia este cat se poate de simpla !! Niciunul dintre cei trei italieni nu ar fi venit la Fcsb in conditiile impuse de catre ciobanul fardat !! Ei vin dintr-un fotbal in care de zeci de ani patronii stau in tribune si nu dau telefoane pe banca de rezerve ca sa se faca schimbari !! El se considera adevaratul antrenor si are nevoie de oameni, precum Titi Dumitriu, Reghecampf, Dica sau Teja, carora se le impuna ideile lui tampite !!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează
Close