FOTBAL  »  Superliga  »  CS U CRAIOVA

Motivul pentru care Mangia a fost ales de CS U Craiova + pentru ce post mai caută oltenii un om

Articol de GSP - Publicat marti, 30 mai 2017 10:14

CS U Craiova nu se uită doar după fotbaliști, are nevoie și de un asistent pentru Devis Mangia.

Patronul Mihai Rotaru vrea un fost jucător deținător de licență A, calificarea necesară secundului, și cunoscător al limbii italiene, ca să poată să colaboreze cu Mangia.

Prima variantă a conducerii, Paul Codrea, nu s-a concretizat. Fostul internațional, cu 44 de selecții, n-a ajuns la un acord cu șefii din Bănie.

VOR ȘI UN ATACANT

Rocha și Acka nu sunt singurii fotbaliști pe care îi are pe listă CS U Craiova, vor mai exista și alte achiziții în vara asta. Clubul caută și un atacant, un vârf pe care Mangia să se poată baza ca titular.

CSU a suferit în acest sezon din cauza lipsei unui marcator. Ivan, folosit cel mai des ca "număr 9", a marcat doar 9 goluri în 33 de partide.

Cu toate transferurile, patronul Mihai Rotaru ține neapărat ca noul antrenor să continue să promoveze tineri din club. Acesta a fost și criteriul după care a fost ales Mangia, experiența sa în lucrul cu jucători tineri.

Devis, 42 de ani, a fost selecționerul Italiei U21, cu care a jucat în 2013 finala Campionatului European, pierdută cu Spania, 2-4. Generația pe care a antrenat-o Mangia a conținut fotbaliști importanți: Verrati, Immobile, Insigne, Gabbiadini, Florenzi. 

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
prazburg1948
prazburg1948  •  10 Iunie 2017, 19:58

Terminati cu Rocha si Acka!! Aia au refuzat sa mai joace pe final de contract, nu ii mai aduce nimeni inapoi.

superdaniel72
superdaniel72  •  30 Mai 2017, 18:58

astia s nebuni de a binelea... pact de munca lui multescu... in loc sa se intareasca...inteleg sa promovezi tineri,dar ia 4-5 JUCATORI de baza, care sa fie titulari , nu stifturi ca si atacantul ala bosniac... alo, pope, e vina ta, cumva???nu cred...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează