FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV Marius Șumudică a vrut să semneze cu Petrolul! » Motivul care l-a făcut pe antrenor să refuze: „Am aflat asta în ultima clipă! Cu tot respectul”

Articol de - Publicat miercuri, 20 martie 2024 16:15 / Actualizat miercuri, 20 martie 2024 17:17

Marius Șumudică (53 de ani) a fost dorit masiv de Petrolul Ploiești, după ce Florin Pârvu a fost dat afară de la echipă. Într-o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”, care va fi difuzată integral săptămâna viitoare, Șumudică a dezvăluit că a fost la un pas să-și pună semnătura pe contractul cu echipa prahoveană, dar un singur detaliu l-a făcut să se răzgândească și să-l refuze pe bunul lui prieten, Marian Copilu.

După aproape o lună de pauză, Marius Șumudică este aproape de o revenire în fotbal. Antrenorul plecat de la Gaziantep a dezvăluit într-o ediție specială a emisiunii „Prietenii lui Ovidiu” că a fost la un pas să semneze cu Petrolul.

„Și azi dimineață m-au sunat. De la Petrolul, nu stau să mă ascund... Au venit suporterii la mine acasă... Au venit în fața casei, am vorbit cu liderii, m-au sunat și suporterii. Au început să-mi scandeze numele.

În fine... Lucruri frumoase, care te mișcă. Dar în momentul ăsta nu sunt pregătit să preiau nicio echipă până la vară”, a spus Șumudică în platoul GSP.

VIDEO. Motivul pentru care Marius Șumudică a refuzat Petrolul: „Am aflat în ultima clipă că nu are licența pentru cupele europene... Eu voiam să joc barajul!”

A mărturisit că ar fi acceptat provocarea pentru prietenul lui, Marian Copilu, președintele echipei.

„Mi-e un pic jenă de Marian Copilu. Am colaborat bine la CFR, dar nu sunt pregătit și nu pot să mă duc să antrenez o echipă o lună și jumătate. Neștiind ce se va întâmpla acolo. Nu sunt antrenorul care să mă duc și să antrenez o lună și jumătate Petrolul. Cu tot respectul, este un brand”.

Marius Șumudică pleacă la negocieri: „Ne vedem pentru a stabili strategia, mi-e foame de trofee!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Marius Șumudică pleacă la negocieri: „Ne vedem pentru a stabili strategia, mi-e foame de trofee!”

Apoi a punctat în premieră motivul pentru care a refuzat să semneze cu Petrolul: „Vă spun ceva! Eu mă duceam la Petrolul acum. Mă duceam! Dar aflând în ultima clipă că ei nu au licența pentru cupele europene... Eu voiam să joc barajul!”.

Cum doar Universitatea Cluj și FCU Craiova au depus dosare pentru licențele de cupele europene, Șumudică a declinat oferta primită de la Ploiești.

Șumudică: „Mă duc pentru o lună jumate să ce?!”

„M-aș fi dus cu mare plăcere și încercam să prind locul 7-8. Să am o șansă să joc un baraj. Așa se duce Șumudică la Petrolul. OK! Îi ia de pe locul 10, ce să fac cu Petrolul mai mult de-atât. Pot să fac mai rău, ferească Dumnezeu! Nu merge treaba, că nu sunt Guardiola. Mă duc pentru o lună jumate să ce?!”, a spus Șumudică.

+30 FOTO

Antrenorul spune că nu mai există nicio șansă să se răzgândească. „Dacă ar fi fost vreo echipă de play-off și cu șanse reale de a se bate la un trofeu... Așa nu. Îmi pare rău, dar în momentul de față...

Am muncit mult, șapte ani am antrenat în străinătate. Cu tot respectul, dar în momentul de față ar fi dificil să antrenez o echipă de play-out”, a mai declarat acesta la „Prietenii lui Ovidiu”.

Clasamentul la zi în Superligă

Citește și:

Petrolul a decis cu ce antrenor merge la luptă împotriva lui Dinamo: are votul vestiarului
PETROLUL
Petrolul a decis cu ce antrenor merge la luptă împotriva lui Dinamo: are votul vestiarului
Florin Stângă a găsit cheia succesului la Petrolul + Ce nume sunt vehiculate pentru a prelua echipa
petrolul
Florin Stângă a găsit cheia succesului la Petrolul + Ce nume sunt vehiculate pentru a prelua echipa

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (15)
gicapuia
gicapuia  •  20 Martie 2024, 21:03

Ar fi facut cariera la Circ. Bufon.

gicapuia
gicapuia  •  20 Martie 2024, 20:54

Nu te grabi ma Sumi! Pleaca Klopp , Xavi ! Nici Ten Hag nu sta pe roze. Ai ma rabdare .

legio.sud
legio.sud  •  20 Martie 2024, 20:13
Postat de dinamo100 pe 20 Martie 2024, 16:47

Nu stiu cum e ca antrenor, dar are Sumudica niste texte in el, m-ar bine s-ar fi facut actor!

Șumudică a copilărit la periferie , normal că are o vrăjeală adecvată , auzi la el “ vroiam să joc barajul “ păi și îl câștigai ?!!! Lasă-ne cu vrăjeala că românii nu pun botul , turcii sunt ei mai naivi dar într-un târziu s-au prins că faci doar zgomot …

Vezi toate comentariile (15)
Comentează