FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mulţescu are deja zilele numărate la Dinamo » Ce antrenori sînt vizaţi să îl înlocuiască

Mulţescu nu mai e sigur de postul său
Mulţescu nu mai e sigur de postul său

Articol de - Publicat marti, 23 iulie 2013 00:00 / Actualizat marti, 23 iulie 2013 01:02

Relaţia şefi-antrenor este tot mai tensionată, iar acţionarii au început deja să tragă cu ochiul la variante de rezervă.

Prima înfrîngere a stricat relaţiile cordiale dintre şefi şi Gheorghe Mulţescu. Faptul că Dinamo a pierdut la Timişoara, cu ACS, 0-2, fără să aibă ocazii de gol i-a înfuriat pe Ionuţ Negoiţă şi pe Constantin Anghelache, iar între cele două părţi s-au aruncat mai multe acuze în acest week-end.

Mulţescu a trimis săgeţi către conducere: "Transferurile nu s-au rezolvat la timp, ele trebuiau făcute la început, înainte de perioada de pregătire. Mi s-a spus că nu transferăm nimic pînă nu pleacă Alexe, iar asta mi-a creat mari probleme pentru că îmi trebuiau jucători mai devreme, să pot închega relaţiile de joc". Antrenorul simte deja că nu mai este dorit. "În aceste condiţii, e posibil orice, chiar şi să fiu sacrificat. Sînt una dintre piesele din ecuaţia asta, sînt omul cu cea mai mare responsabilitate", a zis Mulţescu la Dolce.

Momentan, Mulţescu a primit credit, însă un eventual eşec cu Vasluiul ar putea dinamita situaţia băncii tehnice! Surse din cadrul clubului susţin că acţionarii s-au orientat deja către doi antrenori tineri, pe care îi consideră potriviţi pentru a pune umărul la reconstrucţia echipei.

1. Ionuţ Chirilă, 46 de ani, acum sub contract cu Concordia Chiajna, este antrenorul pe care Ionuţ Negoiţă l-a dorit şi în trecut, mai exact sezonul precedent, imediat după plecarea lui Dario Bonetti. Tehnicianul este văzut de şefi drept un antrenor care promovează tinerii şi care poate revoluţiona new-Dinamo.

2. Cristiano Bergodi, 48 de ani, liber de contract după ce Pescara a retrogradat din Serie A, se află acum în relaţii foarte bune cu fraţii Ioan şi Victor Becali. Agenţii îi fac lobby italianului pentru înlocuirea lui Mulţescu, cu care aceştia au intrat deja în conflict!

"Mulţescu mi-a spus că era supărat după meci, cînd a făcut acele declaraţii. L-am înţeles pentru că am lucrat lîngă antrenori mult mai titraţi care, după meci, refulează. Nu m-a deranjat!" (Constantin Anghelache, preşedinte executiv Dinamo)

"Jucătorii care au plecat în această vară au făcut-o la dorinţa domnului antrenor. Dînsul s-a uitat pe lot şi ne-a spus:«Ăsta nu, ăsta nu!». Pe cine n-a dorit a plecat" (Constantin Anghelache, preşedinte executiv Dinamo)

ALTE ŞTIRI DESPRE DINAMO:

Cristea şi Grigore blocaţi de bulgari
Dinamo mai aşteaptă pînă să-i vîndă pe Andrei Cristea şi pe Dragoş Grigore. Transferul celor doi la Ludogoreţ este în stand-by întrucît antrenorul Ivailo Petev, 38 de ani, a fost demis în acest week-end, după ce campioana Bulgariei a pierdut la nou-promovata Liubimeţ, 0-1. Bulgarii le-au transmis "cîinilor" că tratativele vor stagna o perioadă, cel puţin pînă joi, după meciul cu Slovan Bratislava, din turul doi preliminar al Champions League, partida tur fiind pierdută de bulgari, 1-2.

"Bonusuri, nu salarii mari!"
Constantin Anghelache a fost prezent ieri la Radio GSP şi a dezvăluit că deşi salariile la Dinamo nu sînt mari, jucătorii îşi pot rotunji veniturile dacă echipa va avea rezultate bune. "Toţi spun că nu sînt salarii mari, dar există prime dacă echipa cîştigă! Dăm bonusuri în funcţie de valoarea jucătorilor. Ele pleacă de la 600 de euro şi ajung la 1.800 de euro", a zis preşedintele executiv al "cîinilor".

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (69)
polistul68
polistul68  •  24 Iulie 2013, 12:26
Postat de botizan pe 23 Iulie 2013, 10:17

Mai degraba Elton in locul lui Hasanovici , Elton ala stie fotbal , doar ca a fost primul meci in Liga 1 mai are nevoie de timp ... si Danciulescu pe banca , Matei in locul lui

Cum sa joci cu Curtean fundas stinga ? sper ca vorbimd e fotbal, nu de desene animate. Curtean nu are nici macar o calitate care sa-l recomande ca fundas.

dreamer123
dreamer123  •  23 Iulie 2013, 22:54

lasati omul sa isi faca treaba ! nu cred aceasta stire oricum...

xzx
xzx  •  23 Iulie 2013, 22:40
Postat de steaua.libera pe 23 Iulie 2013, 13:43

Gata, moare proiectul de renastere dupa doar o etapa? :)))))))

trebuie sa fii '' botanist''' daca pui botul la asemenea stiri )) Daca suporterii au rabdare este normal ca si antrenorul sa ramana macar 1 an

Vezi toate comentariile (69)
Comentează
Close