FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - FC VASLUI 1-1

Munteanu: "Câştigăm la masa verde"

Articol de - Publicat luni, 17 martie 2008 00:00

Antrenorul galben-verzilor spune că este posibil ca echipa sa să obţină la masa verde cele trei puncte din partida cu Oţelul Galaţi.

"Sunt şanse ca meciul de la Galaţi să se câştige la masa verde. Toate argumentele sunt de partea Vasluiului şi nu cred că s-ar crea un precedent. Oricum, important e să batem pe Timişoara etapa viitoare", a spus Dorinel Munteanu.

Vasluienii acuză că gălăţenii Szekely şi Paraschiv nu aveau drept de joc după ce au fost suspendaţi de Comisia de Disciplină. Ulterior, Comisia de Apel le-a ridicat suspendarea celor doi fotbalişti.

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (43)
 •  19 Martie 2008, 10:33

asa e adipor.trebuie sa invatam sa respectam adversarul si sa intelegem ca daca mai sunt si alde porumboiu care cauta sa castige prin metode incorecte si provoaca mereu scandal nu inseamna ca toti suporterii acelei echipe sunt de vina.

 •  19 Martie 2008, 01:02

aaaa si mai era ala cu vaca de la semafor.inseamna ca la noi si animalele sunt civilizate. decat sa treaca toti boii strada mai bine o vaca. da tot nu inteleg ce atata ura cu gl. mie imi place cum joaca otelu'...respect pt ekipa si galateni in general NU ptr toti degeneratii care comenteaza aiurea pe aici.

 •  19 Martie 2008, 01:00

ma io-s din vs da o s-o zic pe aia sincera.dornel asta e slab rau.se milogeste la 3 pcte.s-a terminat egal ura si la gara.oricum e depasit de situatie si i se mai zice neamtzul.n-are nico gluma cu antrenoratul.il depasesete.scuipa si fluiera mai mult nu intelege.cat despre porumboiu.n-are el numai grau .e bagat peste tot.vb aia:carne lapte oua.asa ca nu e adecvata asta cu silozu cu piu piu.

Vezi toate comentariile (43)
Comentează