FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Ce se întâmplă cu Dario Bonetti după cele 3 înfrângeri consecutive ale lui Dinamo? Mureşan: „Din păcate, plătim toți prin rezultate”

Dario Bonetti
Dario Bonetti

Articol de GSP - Publicat sambata, 21 august 2021 13:27 / Actualizat sambata, 21 august 2021 14:31

Iuliu Mureșan, administratorul special de la Dinamo, a clarificat situația lui Dario Bonetti, după cele 3 eșecuri consecutive suferite pe banca lui Dinamo.

Mureșan a lămurit viitorul antrenorului principal al echipei, Dario Bonetti. Conform oficialului, acesta nu va fi demis de la club indiferent de rezultate, întrucât situația alb-roșilor este una specială.

„Nu intră în ecuație (n.r. demiterea lui Dario Bonetti), antrenorul este bun. Lucrează bine cu jucătorii tineri, efectiv îi învață fotbal, în stadiul acesta suntem. Din păcate, plătim toți prin rezultate, nu suntem încă îngrijorați, pentru că suntem în primele etape și față de alte echipe care nu au nici 6 puncte, noi avem. 

Dar nu trebuie să ne oprim aici pentru că urmează o perioadă cu meciuri grele, dar noi vom crește de la meci la meci și cu fiecare antrenament. Să vedem dacă vom reuși să accelerăm această creștere a valorii și a nivelului jucătorilor”, a spus Mureșan la emisunea „Digi Sport Matinal”.

Mureșan speră să scape de interdicția la transferuri

Mureșan consideră că tinerii lui Dinamo nu sunt pregătiți pentru duelurile din Liga 1 și că va face tot posibilul pentru a ridica interdicția la transferuri.

„Un meci în care echipa nu a avut consistență deloc. Se vede clar lipsa de experiență a băieților noștri tineri și se vede faptul că provin de la echipa a doua, de la nivelul Ligii a 3-a. E foarte mare saltul de la Liga a 3-a la Liga 1, deși au talent și sunt pregătiți bine. 

Nu avem ce face, decât să muncim mai mult pentru că nu putem face transferuri. E foarte greu să rezolvi problemele dacă nu aduci jucători. Facem tot posibilul să deblocăm acea interdicție să facem transferuri, acolo ar fi cheia rezolvării problemelor sportive la Dinamo. 

Din păcate nu pot da un termen, tot încercăm să facem mai multe acțiuni la instanțe din România și de afară. Vom încerca să mergem chiar și în Elveția să ne întâlnim cu niște avocați care sunt foarte buni pe aceste probleme”, a mai spus Mureșan.

Cătălin Munteanu, despre situația în care se află Dinamo: „E mai rău decât anul trecut!”

Citește alte știri despre Dinamo:

Dănuț Lupu, critici pentru Deian Sorescu: „Nu-și mai dă interesul. Dinamo nu ia nici 600.000 pe el!”

Conducerea lui Dinamo susține că Paul Anton revine cu FCSB, legenda clubului are altă părere: „Vă spun că nu mai joacă”

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (22)
creeperno115
creeperno115  •  21 August 2021, 22:43

Fifa e mai corupta decat frf

reddogsv.
reddogsv.  •  21 August 2021, 22:33

Poate aia de la FIFA nustiu ca Dinamo e in insolventa, eu stiam ca se deblocheaza chestia asta daca intri in insolventa pentru ca esti acoperit de lege, dar poaate trebuie sa-i plateasca si jumate din suma aia cat are de luat. Sper sa se deblocheze, altfel picam in b. Inafara de Amzar si Sorescu cand vrea sa joace, nu avem un fotbalist in lot

reddogsv.
reddogsv.  •  21 August 2021, 22:22

Bre Muresane, Bonetti e un somer care de 7 ani nu a antrenat pe nimeni, se vede ca e limitat , in multe momente din meci se incapataneaza si joaca cu aceleasi verze mereu, eu inteleg ca nu avem voie transferuri, dar macar baga pe altii. Sincer, m-am saturat de cate sanse li-sau oferit lui alde Grigore, Moldoveanu, Cretu, etc..... Iar jucatori ca Sorescu, Anton,Rauta sunt cu gandu la plecat, pai lasa-ti sa plece, poate cu o parte din banii de pe ei putem debloca transferurile. Hai bai cu victoriile.

Vezi toate comentariile (22)
Comentează