FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan: "Am început să jucăm ca în tur"

Articol de GSP - Publicat sambata, 19 aprilie 2008 00:00

Iuliu Mureşan a intervenit de la Cluj în emisiunea Fanatik Show, la televiziunea Telesport, şi a vorbit despre lupta la vîrf în Liga 1:

Iuliu Mureşan a intervenit de la Cluj în emisiunea Fanatik Show, la televiziunea Telesport, şi a vorbit despre lupta la vîrf în Liga 1:

"Nu am văzut meciul Stelei. Am auzit că Oţelul şi-a apărat corect şansele, iar Steaua a egalat tot printr-un soi de fază fixă. Au fost şi norocoşi, dar eu nu m-am aşteptat la nimic de la acest meci. Nu a fost nicio primă de un milion, sînt fabulaţii. Noi trebuie să ne vedem de meciurile noastre".

În ceea ce priveşte meciul dintre CFR Cluj şi UTA Arad, Mureşan a declarat: "Am început să jucăm ca în tur. Echipa noastră a fost foarte disciplinată, a fost răbdătoare la construcţie, nu au mai fost proteste. A fost bine. E adevărat, şi pe fondul unei prestaţii modeste a UTA-ei, că doar de aceea ei sînt acolo unde sînt. Din următoarele 4 meciuri, de cel cu Gloria Bistriţa mă tem cel mai mult. Dar noi sîntem în creştere, nu cred că vor fi probleme deosebite. Sper la patru victorii"

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (12)
 •  20 Aprilie 2008, 00:29

muresan asta e cel mai mare dobitoc in viata. Stie foarte bine ca otelul sta capra oricand , ca stie militianul de andone sa apese pe butoane. Pacat de otelul , s-a dus si bruma de corectitudine in care credeau altii. Capra a stat otelul , capra va sta mereu.

 •  19 Aprilie 2008, 23:44

bai frate cred ca ala fundasul ala care a facut penaltiul era blatuit...parca juca basket

 •  19 Aprilie 2008, 23:37

Am inceput sa jucam ca in tur. Adica blatuim pe rupte si mituim arbitrii. Asta a fost tactica noastra castigatoare in tur. In retur ne-am crezut campioni si am jucat cateva meciuri pe bune si ne-am aratat adevarata fata de LOOSERI. Atunci eu si arpi am decis sa revenim la tactica din tur si am cumparat meciul cu dinamo si cu rapid iar astazi am sarit la cap la arad si am castigat iarasi. Etapa viitoare marcam banul la porumboiul dar la mioveni cred ca o luam ca nu vor aia sa ne ajute!!!

Vezi toate comentariile (12)
Comentează