FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

Mureşan contraatacă: "Noi ar trebui să ne plîngem de accidentări" » Cadu l-a sunat pe Milanov, ce i-a propus bulgarului

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 19:06

Cadu l-a lovit violent pe Milanov la meciul Vaslui - CFR, bulgarului sărindu-i şi doi dinţi în momentul contactului, dar Iuliu Mureşan consideră că accidentarea nu este atît de gravă şi că portughezul nu a avut intenţie.

VEZI AICI VIDEO CU FAZA!

"Nu este o accidentare gravă, vă spun ca medic, în două săptămîni va juca. Sînmărtean l-a accidentat pe Deac şi a stat 4 luni din cauza unor ligamente rupte la genunchi. Nu am făcut atîta caz de accidentaţii noştri. Noi ar trebui să ne plîngem de accidentări", a spus Iuliu Mureşan la Fanatik Show, pe Digisport.

Preşedintele clujenilor spune că Ricardo Cadu a vorbit cu Milanov şi i-a propus să plătească toate cheltuielile: "Nu a fost cu intenţie, a venit cu mare viteză şi l-a lovit. Cadu este afectat. L-a sunat şi pe Milanov azi şi vrea să-i propună să plătească suma pentru intervenţii", a încheiat Mureşan.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (90)
haxor
haxor  •  01 Martie 2013, 05:29
Postat de albusibiu pe 28 Februarie 2013, 10:46

Sanmartean cum a stat dupa ce l-a rupt pe Deac? Nici macar rosu n-a luat pentru piedica de la spate. Dintii se pun la loc, ligamentele insa niciodata nu mai fac genunchiul sanatos. Vaslui, ce sa le ceri. Stii refrenul iesenilor?

parca te dadeai viitor ziarist si nu manglitor!? :-))) Nu-mi e de mirare de ce presa scrisa din Romania e vai de mama ei, de astia ca tine au sa fie probabil ziaristii de maine. Deci o sa fie si mai trist! ;-)

mama.is.here
mama.is.here  •  28 Februarie 2013, 18:54
Postat de elsopotyi pe 28 Februarie 2013, 10:43

CFR ESTE TINTA OAMENILOR RAI, A NATOINALISTILOR DIN PACATE.GARDOS A RUPT PICIORULLI BACILA SI NU ARE PROBLEME, BORCESCU PORTAR U, A BATUT PE CADU, CA SE BUCURA, NU A PATIT NIMIC.DAR ACEASTA ISTERIE INPOTRIVA CFR A LUI CADU, DECLARATI GEN HIZO, ESTE APROAPE IDEOLOGIE NAZISTA.HIZO SA NU MAI FIE CHEMAT LA FOTBALLOKTV.RUSINE CE ESTE IN TARAMEA.

Corect, majoritatea sunt ciobani, pe toate posturile numai ciobanul cu oile lui, char daca CFR-ul mergea mai departe si oile erau eliminate, tot de ei se behaia pe posturi...asta e , dar tot respectul pt clujeni si dl Paskany, si asta o spune un constantean-unicul, cred, anti oi din Dobrogea!

albusibiu
albusibiu  •  28 Februarie 2013, 10:46
Postat de acusor pe 28 Februarie 2013, 06:55

daca acest Muresan crede ca nu e o accidentare grava atunci cadu sa fie suspendat pana va reveni Milanov plus inca 3 etape pentru intentie

Sanmartean cum a stat dupa ce l-a rupt pe Deac? Nici macar rosu n-a luat pentru piedica de la spate. Dintii se pun la loc, ligamentele insa niciodata nu mai fac genunchiul sanatos. Vaslui, ce sa le ceri. Stii refrenul iesenilor?

Vezi toate comentariile (90)
Comentează