FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - U CLUJ, JOI, ORA 20:30, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Mureşan îi provoacă pe fanii lui «U» : "CFR - «U» nu e un derby"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 aprilie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 13 aprilie 2011 22:40

Tensiune maximă la Cluj înaintea derby-ului oraşului, dintre CFR  şi "U". Preşedintele campioanei din Liga 1, Iuliu Mureşan, i-a provocat pe fanii "şepcilor roşii" spunînd că meciul din această etapă nu are o însemnătate specială.

"Dacă ne uităm în clasament acest meci nu poate fi considerat derby. Pentru noi este un plus de motivaţie pentru că nu vrem să fim întrecuţi şi ne trebuie puncte", a spus Iuliu Mureşan la televiziunea Sportro.

Totuşi, oficialii CFR-ului se tem de fanii rivalei şi au acordat numai 1000 de bilete adversarei pentru meciul de mîine seară.  Jucătorii rivalei spun însă că tribunele vor fi pline de suporteri ai "Universităţii".

"Meciul ăsta e diferit de un derby Steaua - Dinamo. Acum nu jucăm pentru bani sau pentru puncte, jucăm numai pentru suporteri. Vrem să umple stadionul", a spus Gabi Boştină, mijlocaşul lui "U". 

Meciul CFR Cluj - "U" Cluj se va disputa mîine, de la ora 20:30 şi va fi transmis în direct de DigiSport şi liveTEXT pe GSP.RO, unde comentăm împreună.

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (17)
46rossi
46rossi  •  14 Aprilie 2011, 15:26
Postat de d3ll pe 14 Aprilie 2011, 01:12

U Cluj - ##### sau ##### - U Cluj este un derby local un fel de Arsenal Londra - Chelsea Londra pastrand proportiile, trebuie sa fii complet nebun sa spui ca nu este un derby ambele cluburi au avut partea lor de succes una mai recent alta mai de mult, una cu arbitri blaturi si aranjamente alta incercand sa faca diferenta pe teren si compararile pot continua ideea este ca domnul Muresan este inganfat, sarcastic, prea mic pt a fi luat in serios, (daca nu erau bani lu pascani domnule muresan nu realizai nimic stii tu la ce ma refer. U Cluj - ### #### 2 - 0 Bafta U rupetile mufa

ce succes a avut U mai demult?????? Ca nu retin...a castigat cumva campionatul sau a jucat in Europa???? AAaaaaaaaaaaaaaaa...nuuuuuuuuuu. Deci....care sunt succesele? Ca se tot batea la retrogradare...da..frumos succes FORZA CFR FORZA CLUJ NAPOCA

nsanyi23
nsanyi23  •  14 Aprilie 2011, 15:15

Muresan ar trebui dat afara de la CFR, nu a facut nici o tranzactie buna!

gyonny77
gyonny77  •  14 Aprilie 2011, 13:55

bate sigur U Cluj astazi . Nu are cum sa nu castige , la cat de prost joaca caile ferate . HAI "U"

Vezi toate comentariile (17)
Comentează