FOTBAL  »  Superliga  »  FC BOTOȘANI - FCSB

Mutarea făcută de FCSB la pauză a dat greș: Răzvan Oaidă a fost cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat din echipa roș-albastră

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 09:59

FCSB a remizat pe terenul celor de la FC Botoșani, 2-2, în prima etapă din play-off, și pare că s-a îndepărtat de lupta la titlu.

Deși păreau favoriți cerți, cei de la FCSB au prestat un joc slab, mai ales în repriza secundă, și le-a permis celor de la FC Botoșani să egaleze și termine neînvinși meciul.

Introdus la pauză, în locul lui Adi Petre, mijlocașul Răzvan Oaidă a fost cel mai slab de pe teren. Acesta nu s-a remarcat în jocul roș-albaștrilor și a luat nota 4 din partea Gazetei Sporturilor.  Evoluții slabe au avut și Cristi Bălgrădean, Vali Crețu, Andrei Miron, Ionuț Panțîru și Florin Tănase, care au luat 5.

Singurul remarcat de la FCSB a fost Dennis Man, care a primit nota 8. Omul meciului a fost Marko Dugandzic. Atacantul croat de la FC Botoșani a luat nota 9 după ce a dat ambele goluri ale echipei sale.

Marius Croitoru, antrenorul celor de la FC Botoșani, a primit 7, iar Bogdan Vintilă, tehnicianul FCSB, a luat 6.

Mutarea făcută de FCSB la pauză a dat greș: Răzvan Oaidă a fost cel mai slab de pe teren! Cine s-a remarcat din echipa roș-albastră

Vezi și: 

VIDEO Valeriu Iftime, critici dure pentru Gigi Becali, la GSP Live: „Niciodată n-aș fi făcut asta. L-a băgat de tot în mormânt pe Adi Petre”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1741476072741545
Iulian Vlaga  •  01 Martie 2020, 11:49

Gigi ești piesă.Cu tine tehnician și cu mița lingău fcsb e de la locul doi în jos.

petrep
petrep  •  01 Martie 2020, 11:29

" iar Bogdan Vintilă, tehnicianul FCSB, a luat 6". ERATA: gigi becali, tehnicianul FCSB, a luat 6"...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează