FOTBAL  »  Superliga  »  BOTOȘANI - FCSB 2-2

VIDEO Valeriu Iftime, critici dure pentru Gigi Becali, la GSP Live: „Niciodată n-aș fi făcut asta. L-a băgat de tot în mormânt pe Adi Petre”

Articol de GSP - Publicat duminica, 01 martie 2020 09:00

Valeriu Iftime, finanțatorul lui FC Botoșani, a fost extrem de binedispus după remiza cu FCSB, scor 2-2, din prima etapă a play-off-ului. Ba chiar și-a permis să critice decizia roș-albaștrilor de a-l schimba pe atacantul Adrian Petre (22 de ani) la pauză. 

În direct la emisiunea GSP Live, Valeriu Iftime a trimis câteva „săgeți” spre Gigi Becali, cel recunoscut că intervine peste antrenori și decide toate schimbările din timpul meciurilor. 

„Niciodată nu l-aș fi schimbat pe Adrian Petre. Îl pune în genunchi! Dacă tu crezi în el și-l lauzi, lasă-l să joace. Orice mare jucător ratează, dar are nevoie de încredere. E și mai complicat acum, l-a băgat de tot în mormânt!”, a spus Iftime. 

Adrian Petre, ratare monumentală

În minutul 44, Florinel Coman i-a pasat ideal lui Adrian Petre. Atacantul adus din Danemarca a rămas singur, la 7 metri de poarta goală, dar nu a nimerit ținta. Bogdan Argeș Vintilă a ales să îl înlocuiască la pauză. În locul său a intrat Răzvan Oaidă.

VIDEO Valeriu Iftime, critici dure pentru Gigi Becali, la GSP Live: „Niciodată n-aș fi făcut asta. L-a băgat de tot în mormânt pe Adi Petre”

5a fost nota primită de Adrian Petre în Gazeta Sporturilor pentru prestația de la Botoșani

Vezi și:

EXCLUSIV Scandal uriaș în Liga 1 » Iftime a dezvăluit mesajul primit de la Prunea la pauză: „Să vă fie rușine, blatiștilor!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (15)
1408806485846103
Mihai Munteanu  •  01 Martie 2020, 14:32
Postat de rumunek pe 01 Martie 2020, 11:46

Olaru, in primele 2 meciuri jucate la FCSB, a fost schimbat la pauza. Asta nu l-a împiedicat sa dea goluri și pase și sa rămână in echipa. Orice jucător nou venit trebuie sa între treptat in relații de joc cu ceilalți. Petre a venit acum 10 zile in România.

Exact,dar comentatorii Digi se transorma in adevarate bocitoare de serviciu ,cand e vorba de un jucator nou venit la Steaua,care e scos la pauza..

1408806485846103
Mihai Munteanu  •  01 Martie 2020, 14:26

Hai sa nu mai bocim atata,peste tot in LUME se intampla asta,mai ales ca e un atacant nou venit-ma refer la faptul ca nu e lasat tot meciul! Voi credeti ca era mai bine pt psihicul lui sa fi fost lasat si n a 2 a repriza si sa fi ratat din nou?? Uitati va la Olaru,cat de rapid s a integrat,si desi nu e atacant,are deja 2 goluri in 4 meciuri..

andrei.f
andrei.f  •  01 Martie 2020, 14:17

Cu atacant care nu nimereste nicicum poarta goala din 7 m, fcsb nu ia titlul nici la pastele cailor !

Vezi toate comentariile (15)
Comentează