FOTBAL  »  Superliga  »  GRUPA C / VILLARREAL - FIORENTINA 1-1

Mutu, decisiv

Articol de GSP - Publicat vineri, 26 octombrie 2007 00:00

Integralist, romanul n-a inscris aseara pentru Fiorentina, dar i-a pasat lui Vieri la gol. Cu gindul la idolul sau, Dobrin, "imi plinge sufletul sa aud ca-i din nou bolnav", Adi Mutu a facut iar un meci bun. Nu si-a mai trecut numele pe tabela, ca-n returul cu Groningen, dar a contribuit la golul Fiorentinei, 1-1 la Villarreal, servindu-l impecabil pe Vieri. Echipa sa n-a reusit insa sa-si pastreze avantajul, vazindu-se egalata  in final. 

 Remiza nu concorda citusi de putin cu ce-a fost pe teren. Italienii au controlat tot meciul si au fost mereu mai aproape de gol decit gazdele. Servit de Jorgensen, Mutu l-a pus la incercare pe Diego Lopez inca din start, pentru ca apoi Vieri, in special, sa hartuie apararea "Submarinului galben". Gazdele? Pina la pauza, o singura ocazie, irosita de Tomasson.

Eforturile ofensive ale Violei aveau sa fie rasplatite la reluare. Mutu, cine altul, a gasit o pasa geniala pentru Vieri si "Bobo" n-a trebuit sa puna decit latul: 0-1! Replica spaniolilor? Palida. Villarreal n-a mai semanat cu echipa care i-a bagat simbata in sedinta pe jucatorii Barcelonei (3-1), dar a avut sansa cu carul. Dupa un gol al lui Mutu, anulat pe motiv de ofsaid, Capdevilla a facut 1-1 la singura ocazie a spaniolilor din partea secunda.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează