FOTBAL  »  Superliga  »  STADION PENTRU DINAMO

Mutu, după întâlnirea avută cu ministrul de interne: "Asta am descoperit" » Mesaj pentru Carmen Dan

Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor
Foto: Alex Nicodim/Gazeta Sporturilor

Articol de GSP - Publicat miercuri, 09 august 2017 18:02

Adrian Mutu a inițiat o discuție cu ministrul de interne, Carmen Dan, în ceea ce privește stadionul nou al lui Dinamo, în urma căreia părțile implicate au ajuns la concluzia că echipa de fotbal va avea o nouă arenă (toate detaliile AICI). 

La final, printr-o postare publicată pe pagina sa de facebook, oficialul dinamovist a ținut să-i mulțumescă public ministrului pentru implicarea în problema stadionului.

"Vom avea stadion! În urma întâlnirii de azi, de la Ministerul de Interne, sunt convins că Dinamo va avea stadion nou. Mă bucur că au fost prezenți toți cei cărora le pasă de viitorul lui Dinamo, adevărații dinamoviști și mă bucur că toți sunt dispuși să facă toate eforturile pentru ca acest proiect de importanță națională - din punctul meu de vedere - să fie dus la bun sfârșit.

Determinarea domnului Negoiță îmi era deja cunoscută, doamna Iagăr a fost o mare sportivă și știam că e ambițioasă, dar despre doamna ministru nu știam mai nimic. Am avut plăcerea să descopăr o persoană puternică și foarte bine pregătită, care arată că își poate atinge orice obiectiv.

Astfel, vreau să-i mulțumesc public doamnei ministru Carmen Dan pentru felul în care tratează problema stadionului Dinamo și pentru seriozitatea cu care a abordat această situație delicată și îi transmit că eu și Dinamo îi vom fi alături și o vom susține până la capăt. Hai Dinamo! Hai România!", a scris Adrian Mutu pe pagina de facebook.

Alături de Mutu și Carmen Dan, la discuții au mai participat Ionuț Negoiță și Monica Iagăr, în timp ce Nicolae Badea a anunțat cu un sfert de oră înaintea întâlnirii că nu poate ajunge.

 

Vom avea stadion! In urma intalnirii de azi, de la Ministerul de Interne, sunt convins ca Dinamo va avea stadion nou....

Posted by Adrian Mutu on Wednesday, 9 August 2017

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (24)
285463875234304
Radu Popescu  •  10 August 2017, 06:42

ce va tot lamentati atat pe seama stadionului?sa faca patronul Negoita stadion pe care sa jucati daca nu vreti Arena Nationala

unulobisnuit
unulobisnuit  •  09 August 2017, 22:21
Postat de khal_37 pe 09 August 2017, 19:52

Mesaj de la suporteri stelei pentru Mutu: Mutule, vezi ca inca nu ti-ai terminat liniuta, pentru Danciulescu: stelistule, cel care atunci cand vorbeste zici ca face entorsa, noi stelistii te consideram nu un tradator ci unul mai incet la minte, pentru Negoita, vrem prima data sa-ti achiti datoriile fata de statul roman pe care tot il furi tu si familia ta inca din 2007, datoriile voastre ajungand la peste 57 de milioane de euro separat de cei 17,5 milioane de euro cu care ai intepat statul roman prin capusa fc 1948 db, lui Carmen Dan, duduie, ocupi un post care te depaseste, esti o biata marioneta gonflabila pentru poftele unor tradatori de tara condusi de dragnea si oprea, suporterilor fc 1948 db...va laudati cu milioane de suporteri dar, cand echipa are cel mai mare nevoie de ajutorul vostru ati venit doar...30???? doar dinamo....vrea totul gratis si moca, si mult mai multe, tot gratis si moca.

Am crezut că citesc din România Mare! Ești dezechilibrat rău nene...

1481130088847024
Constantin Vaetus  •  09 August 2017, 21:26

Mutule! Te va trage Dinu de socoteală!

Vezi toate comentariile (24)
Comentează
Close