FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - FCSB 2-1

Mutu, extrem de optimist după victoria din derby: "Șansele au crescut" » Noi informații despre situația lui Cosmin Contra

Articol de GSP - Publicat luni, 01 mai 2017 23:24

Adrian Mutu, managerul celor de la Dinamo, a comentat victoria obținută de echipa alb-roșie în derby-ul cu rivala istorică, câștigat cu 2-1.

"Briliantul" a analizat șansele lui Dinamo la titlu și, spre deosebire de discursul moderat al lui Cosmin Contra, crede că șansele la titlu ale echipei au crescut considerabil. 

"Am crezut până în ultima secundă. Îi felicit pe jucători, pe Cosmin Contra. Băieții au reușit să câștige meciul, chiar dacă erau foarte obosiți.

Înainte de meci, șansele la titlu erau mici, dar acum au crescut. Trebuie să rămânem cu picioarele pe pământ. Mai avem două etape, trebuie să le câștigăm, dar să nu uităm că rivalele noastre trebuie să se încurce, au două puncte în plus.

FCSB  a făcut un meci bun, a fost o partidă disputată, dar cred că victoria e meritată. A fost presiune pe jucătorii lor, iar noi am profitat de acest lucru", a declarat Adrian Mutu, la finalul partidei de pe Arena Națională. 

Mutu a vorbit și despre posibilitatea ca antrenorul Cosmin Contra să rămână la Dinamo și din sezonul următor.

"Mai trebuie să rezolvăm anumite clauze, dar sper să rezolvăm. Face treabă bună la echipă, are un spirit deosebit", a declarat managerul "câinilor".

Dinamo  a învins-o dramatic pe FCSB, 2-1, iar "câinii" speră din nou la titlu (AICI AI DETALII DESPRE PARTIDĂ)

Final incendiar de sezon! Program + calcule » Dinamo intră în forță în lupta la titlu

BOOM economic într-un oraș din România » Investiție de 650 de milioane de euro: fabrica de anvelope se mută din Rusia

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (3)
andyandrei2015
andyandrei2015  •  02 Mai 2017, 14:36

meritata din parti,bulan asta a fost,si prostia unora ca enache,balasa

251809008486653
Ghita Ghee  •  02 Mai 2017, 00:05

Unde sunt slugile lu jiji. Care fac com. Platite. Au bagat capul in nisip.cum fac strutii. Sa nu uite ca au lasat fudul la bataie :)))

251809008486653
Ghita Ghee  •  02 Mai 2017, 00:02

Unde sunt fcsbistii cu com....lor??? Ciocul mic. In frunte cu jsp:)))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează