FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Mutu, mesaj clar pentru Alibec: "E ca Vieri, dar trebuie să joace altfel" + Îi dă planul lui Becali peste cap: "Nu e așa!"

Articol de GSP - Publicat joi, 02 noiembrie 2017 19:44

Adrian Mutu, manager sportiv la FRF, a vorbit despre situația lui Denis Alibec, atacantul FCSB, și a dezvăluit ce i-a transmis înainte de meciul cu Beer Sheva, din această seară, din grupele Europa League.

"Vreau să termine cu aceste ieșiri! Nu mai este un copil. Eu sunt în măsură să îi dau sfaturi. Să termine cu aceste ieșiri, mai ales pe teren. El era căpitan și trebuia să fie un model pentru colegi. Nu mă deranjează că nu dă gol, pentru că se întâmplă să treacă printr-o pasă proastă. Nu are încredere. I-am zis că dacă e un penalty cu Beer Sheva, să ia mingea și să bată, că așa prinde încredere.

La Steaua nu joacă așa cum o făcea la Astra. Acolo ataca spațiile și marca mult. La Steaua e mai mult playmaker, al doilea vârf. Și nu cred că acesta e rolul lui. El trebuie să joace ca număr 9. Mă uit la el și îl văd pe Vieri. Dar el ataca spațiile și era mereu în fața porții. Alibec nu prea e prezent în fața porții. El coboară că să simtă mingea, să se simtă băgat în joc. Să fim sinceri, colegii nu prea i-au dat pase bune", a spus Mutu la TV Digi Sport.

"cOMAN E SUB STANCIU"

Adrian Mutu a vorbit și despre Florinel Coman, jucătorul despre Becali a spus că îl va vinde cu 150 de milioane de euro.

"Gigi Becali supralicitează. Totuși, ca Florinel Coman să ajungă la 50 de milioane trebuie să fie la o echipă ca AS Monaco și să dea goluri multe, cum a fost Mbappe. Sau ca FCSB să ajungă să joace o finală de Europa League sau în fazele finale din Champions League.

În momentul acesta, Coman nu are valoarea pe care o avea Stanciu când a plecat de la Steaua. Stanciu tragea echipa după el", a adăugat fostul atacant.

 Citește și: FCSB - HAPOEL BEER SHEVA // Mutu a prezis scorul meciului: "Steaua se va impune! Are o grupă ușoară" » Ce zice despre fani

Mihai Neșu, adevărul despre divorț: „Vreau să știe lumea” » S-a spus că soția l-a părăsit în urma accidentului

L-a rugat să nu joace, fiindcă are o presimțire rea, dar el a marcat în poarta Romei! Așa că a schimbat abordarea: „Hai să mai facem copii”


Comentarii (6)
ray51
ray51  •  03 Noiembrie 2017, 09:44

Nu esti departe de adevar. De acord cu observatiile facute.

1498434707123363
Dumitru Neculai  •  03 Noiembrie 2017, 08:42

CE POZA DE FILOZOF ARE DE PARCA NU STIE CINEI ABRAMOVICI SAU CHELNERUL BATUT MAI MUTULICA PE CINE VREI TU SA PACALESTI?????? AI GRIJA CA PACALITUL ESTI TU SI CONTRA

1096907940366486
Stefan Dimitriu  •  02 Noiembrie 2017, 21:33

Se supara CEI MULTI ,bagati si un articol cu MM ......

Vezi toate comentariile (6)
Comentează