FOTBAL  »  Superliga  »  VIITORUL

Mutu se implică în războiul Hagi - Pantaleo Corvino: "Minte! Eu îl cunosc"

FOTO: Guliver/GettyImages
FOTO: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat joi, 22 februarie 2018 08:56

Gică Hagi este supărat pe Pantaleo Corvino, managerul Fiorentinei, cel care îi promisese că Ianis Hagi va avea șanse de joc la echipa din Serie A.

Adrian Mutu, fost jucător la Fiorentina, îl cunoaște pe managerul italian și a explicat de ce oficialul i-a făcut aceste promisiuni lui Gică Hagi când s-a realizat transferul mijlocașului de 19 ani.

" Pantaleo Corvino minte. Așa face orice manager sportiv. Îți promite mereu marea cu sarea când semnezi. Eu îl știu bine. El m-a adus pe mine la Fiorentina de la Juventus", a declarat Mutu la TV Digi Sport.

"Ianis ar fi trebuit să fie pe bancă la fiecare meci, să fie considerat un jucător normal, nu să fie văzut drept un junior. După părerea mea, Ianis a fost desconsiderat la Fiorentina"Adrian Mutu

Ce A ACUZAT Gică HAGI

"M-au mințit în față pe mine și pe Ianis, Ianis a avut 3 oferte când s-a întors, un antrenor mare a spus ca Ianis poate fi comparat cu Totti! Apoi, l-au amendat pe jucător pentru că a declarat că e dezamăgit și nu joacă la club.

Directorul sportiv face și desface tot la Fiorentina. E mai rău decât în România, pe vremea generalilor, când jucam la Steaua! Fiorentina are 100 milioane de euro buget și e pe locul 11 cu Pioli.

Pantaleo, te salut din România, dar ai pierdut un mare jucător. I-ai dat reject lui Ianis. Nu l-ați băgat pentru că e român! Era român şi trebuia să-l ascundeți. Eh, nu mai poţi să-l ascunzi, că de aia l-am cumpărat, ca să nu-l mai ascunzi, să poată ieşi din nou pe piață. Îi transmit că nu e frumos ce a făcut!

Toţi din Firenze voiau să-l vadă pe Ianis. Nu e corect. La Primavera, Ianis desena, picta. Ei nu l-au dezvoltat. Jucătorul se dezvoltă când joacă, nu când se antrenează. În meci, înveţi din greşeală. O să vorbim mai târziu despre ce se va întâmpla. Dar Fiorentina a pierdut un mare jucător. Aşa cred eu, care am jucat fotbal. Îmi pare rău. Dar te salut din România, mergem mai departe şi vedem ce se va întâmpla", a răbufnit Hagi la conferința de presă.

Ianis Hagi a jucat doar în două meciuri pentru prima echipă a Fiorentinei. Acesta s-a întors la Viitorul în schimbul a două milioane de euro și un procent între 20 și 30% dintr-un eventual transfer al jucătorului."

Citește și: Ipoteză interesantă lansată de Adrian Mutu: "Să-l vedem pe Ianis Hagi când nu va mai fi antrenat de tatăl său"

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
menuts
menuts  •  22 Februarie 2018, 16:10

abia astept sa treaca vreo 3 ani sa ne lămurim ce a pierdut Fiorentina

10153324563120690
Stoica Relu  •  22 Februarie 2018, 12:02
Postat de kos_tyn pe 22 Februarie 2018, 09:28

este tare credibil adi mutu; mai ales cand e drogat

Bai fraiere,arata mi mie unu fotbalist roman care nu s a drogat si a dat 127 goluri in Italia.Nici un jucator roman nu a dat atatea goluri in strainatate niciodata.Vorbesc prosti care habar au de fotbal .Ce treaba are viata lui extra sportiva cu ce a facut pe teren.Si daca s a drogat,a facut o in contul lui,a platiti fiecare greseala cu suspendare si gata.Daca stam sa judecam la rece di drogurile,la pima a fost cocaina trasa pe nas,ceea ce fac majorit fotbalistilor mari,pentru ca asta nu ramane in corp decate 12-24 ore deci pana la ora meciului se poate elimina,si doi subutramina e de slabit.Sunt convins ca pe Mutu asta la interesat,nu si capacitatea de efort.El fiind un jucator care a pus osul intotdeuna pe teren,fiind un bataios din fire.Macar sa avem noi acum un Mutu la nationala.L am face rege imediat!Dar vorbesc nestiutori ca tine,care tot timpul improasca cu noroi.Tu ai facut ceva notabil la viata ta?Sunt convins ca nu.Dar sunt sig ca la critica esti nr 1 intotdeuna.Asta o fac doar frustrati.Toti ii spuneti drogat.S a drogat pe banii lui .Toti fotbalistii se dopeaza.Cred ca nu exista sportiv la nivel inalt sa nu fie plin de stupefiante,care sa amreasca capacitatea de efort.Nu poti alerga 90 de min ca un cal,sau 3-4 ore la tenis.Orice specialist iti poate spune asta,Bine unul care spune adevarul .

gintonic
gintonic  •  22 Februarie 2018, 10:17

asa "drogat" a jucat in Il Calcio peste 300 meciuri si are vreo 113 goluri (vezi Wikipedia)... iar la nationalele Romaniei are 105 meciuri si 51 goluri. Nu judeca tu pe altii cand tu ...nu existi ! ;)

Vezi toate comentariile (5)
Comentează