FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Mutu visează la două variante FABULOASE pentru înlocuirea lui Contra: unul a fost Balon de Aur, iar celălalt a câștigat Liga cu Bayern!

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 septembrie 2017 23:06

Cosmin Contra ar putea ajunge la naționala României, iar în locul său la cârma lui Dinamo ar putea apărea un superantrenor.

Adrian Mutu ar fi gata să înceapă negocierile cu Lothar Matthaus sau Stefan Effenberg.

"Am aflat că oamenii de la Dinamo deja sunt în mișcare. Vasile M‏iriuță și Claudiu Niculescu sunt două variante, neagreate de Adrian Mutu. Acesta a sunat la niște cunoștințe în Germania și i s-a propus un antrenor de la Koln sau ceva de genul acesta. L-a refuzat și a zis că vrea un nume mare pentru Dinamo.

Stefan Effenberg sau Lothar Matthaus ar fi cele două variante. Ar dori să aibă un contact și să afle ce pretenții au. Vor un nume ca să contracareze puțin plecarea lui Contra", a declarat jurnalistul Decebal Rădulescu la TV Digi Sport.

Lothar Matthaus a ieșit campion mondial cu Germania în 1990, iar tot atunci a primit și Balonul de Aur. A jucat la echipe precum Bayern Munchen și Inter Milano cu care a și câștigat titluri. De-a lungul carierei le-a antrenat pe Rapid Viena, Partizan Belgrad, Red Bull Salzburg, Maccabi Netanya și a fost la cârma naționalelor Ungariei și Bulgariei.

matthaus
Lothar Matthaus // Foto: Guliver/GettyImages

De partea cealaltă, Effenberg a câștigat Liga Campionilor și campionatul Germaniei cu Bayern Munchen, iar ca antrenor a fost doar pe banca lui Paderborn.

effenberg
Stefan Effenberg // Foto: Guliver/GettyImages

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (42)
calinescu_
calinescu_  •  14 Septembrie 2017, 17:25

CE SA FACA ASTIA LA DINAMO ????????? PE CINE SA MAI ANTRENEZE ????? MUTULE, PLEACA SI TU .....!!!!!

geo.b.
geo.b.  •  14 Septembrie 2017, 17:24

Aaaaa,viseaza Mutu viseaza,iar dimineata se trezeste sa mearga la "munca".

152919061803427
Viorel Dan  •  14 Septembrie 2017, 10:57

Mai mie imi ajunge cu ***I de teapa lui iohanis si Daum !!! Noi romanii am ajuns *** !!?!!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (42)
Comentează