FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

N-a făcut ca Dănciulescu » Unul dintre cei mai înfocaţi stelişti a refuzat să schimbe tabăra

Articol de GSP - Publicat joi, 27 decembrie 2012 00:00 / Actualizat joi, 27 decembrie 2012 14:28

Unul dintre cei mai îndrăgiţi jucători ai Stelei, George Ogăraru, a povestit pentru unul dintre site-urile suporterilor roş-albaştrilor cum a fost ofertat de Mircea Rednic pentru a schimba tabăra.

Astfel, un jucător recunoscut pentru simpatia pe care o poartă Stelei s-ar fi putut transforma într-un adevărat dinamovist, însă fundaşul nici nu a vrut să audă de acest lucru.

"Am crescut cu ideea că există doar un derby, Steaua - Dinamo şi m-am antrenat încă din timpul junioratului pentru a-i depăşi pe rivali în meciurile directe. Mare mi-a fost mirarea cînd Mircea Rednic mi-a propus să schimb tabăra şi chiar m-am simţit vinovat deşi doar mi se propusese acest lucru. Am respect pentru Dinamo, pentru istoria lor, pentru toţi jucătorii valoroşi care au trecut prin curtea lor, însă doar atît. Nu simpatizez!", a spus George Ogăraru pentru sunt stelist.ro. 

Ogăraru mai povesteşte cum a fost drumul de la Vaslui la Bucureşti în 2006, atunci cînd Steaua a cîştigat titlul pe terenul echipei lui Adrian Porumboiu. 

"După victoria de la Vaslui din 2006 mi-am dat seama cît de mare este Steaua şi cît de mult este susţinută în ţară. N-aş fi crezut că voi vedea numai steaguri roş-albastre pînă la Bucureşti. Aveam zeci de maşini în faţa şi în spatele autocarului cu care am mers de la Vaslui pînă în Ghencea. Încă sînt uimit să văd ce mare impact are fotbalul asupra oamenilor", a mai spus fostul fundaş al Stelei.

Citeşte aici întreg interviul cu George Ogăraru!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (20)
ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  28 Decembrie 2012, 10:07

Ogararu a participat la blaturi ...de aceea nu a reusit la Ajax ...

kromophobia
kromophobia  •  27 Decembrie 2012, 17:35

Respect Ogararu!

conasu_boeru
conasu_boeru  •  27 Decembrie 2012, 16:02

Este o mare diferenta intre cele doua cazuri, intre cei doi fotbalisti si cele doua caractere ! Nu cumva Ogararu e una si aceeasi persoana care dupa ce a plecat ( la Ajax unde a zapacit banca de rezerve) a vorbit despre presiunile si tratamentul patronului stelist, apoi dupa doi ani s-a intors cu coada intre picioare imprumut la Steaua desi avea contract 4 ani la Ajax !!!!!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează