FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO - STURM GRAZ, MÎINE, ORA 22:05, PRO TV

N'Doye: "Dacă Steaua e singura echipă din România, plec de aici!"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 02 decembrie 2009 00:00

Mijlocaşul lui Dinamo Ousmane N'Doye spune că nu ar accepta o ofertă din partea marii rivale nici în cazul în care gruparea din Ghencea ar fi singura echipă din România.

"Nu vreau să joc la Steaua! Dacă Steaua ar fi singura echipă din România, plec de aici. Nu nu vreau să plec, rămân la Dinamo! Dacă şefii lui Dinamo îmi zic că nu mă mai vor, ne strângem mâna şi pa! Dar dacă e să fie cum vreau eu, nu plec!", a spus N'Doye la Pro TV.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (27)
 •  12 Decembrie 2009, 15:45

ba nene pt aia care zic ca steaua peste doi ani se va desfiinta .in primul rand tocmai am citit ca dinamo mai are putin si va ajunge la faliment pt ca borcea nu mai are bani si simte criza financiara si daca e becali la steaua nu e bine dar macar clubul si marele nume STEAUA nu va falimenta niciodata. asa ca facem pisu pe dinamo.de la mine si de la toti stelisti punct si la revedere

l0gan
l0gan  •  02 Decembrie 2009, 20:17
Postat de pe 02 Decembrie 2009, 12:50

in parte,i-i dau dreptate oii

si strugurii erau acrii :)))) asa a zis oaia pardon scurge ma vulpea :)))

stely_alex
stely_alex  •  02 Decembrie 2009, 14:07

asa te vrem Ndoye :X:X

Vezi toate comentariile (27)
Comentează