FOTBAL  »  Superliga  »  INTER - DINAMO 1-3

N'Doye i-a scos definitiv din sărite » Party = retrogradare

Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo
Ousmane N'Doye, N'Doye, Dinamo

Articol de - Publicat marti, 02 martie 2010 00:00

Senegalezul a petrecut iar în cluburile de noapte şi riscă să fie trimis la echipa secundă şi să nu-i fie prelungit contractul

Dinamo a început perfect returul, victorii cu U Craiova (2-1) şi cu Internaţional Curtea de Argeş (3-1), dar îşi minează munca din interior. Sîmbătă, după meciul de la Piteşti, Ousmane N'Doye a fost surprins de paparazzi Cancan în clubul Downtown, din Capitală, pe care l-a părăsit în jurul orei 5:00!

Supărat că e urmărit de presă, senegalezul s-a dezbrăcat în plină stradă şi a început să urle! :o Ieri-dimineaţă, cînd au aflat, şefii s-au enervat teribil, mai ales că mijlocaşul de 31 de ani nu e la prima aventură de acest gen.

"Dinamo II are nevoie de voi!"
Ţălnar anunţat încă de săptămîna trecută că jucătorii ce vor călca pe bec vor fi trimişi la "satelit", indiferent de cît de "greu" e numele vinovatului: "Nu veţi fi amendaţi, dar nu vi se va mai prelungi contractul şi veţi juca prin liga secundă. Aţi văzut că Dinamo II are nevoie de oameni cu experienţă, nu?!".

Borcea le-a transmis şi el "cîinilor" că se vor plictisi prin cantonamente dacă mai pierd nopţile prin cîrciumi: "Veţi fi ca muschetarii: toţi pentru unul şi unul pentru toţi. Dacă greşeşte unul, vor plăti toţi! Au zis că vor să fie o familie şi la bine, şi la rău. Din partea mea, să-i prindă vara prin cantonamente. Am crezut că ne înţelegem, că-şi schimbă atitudinea. Eu nu mai pot tolera asemenea comportament extrasportiv!".

1 gol şi o pasă de gol a reuşit N'Doye pentru Dinamo în Liga I, în acest sezon

"Îţi baţi joc de colegii, să-ţi fie ruşine! Te-am apărat mereu, dar acum ai întrecut limita. O să suporţi consecinţele pentru tot ceea ce faci"
Ţălnar către N'Doye, în vestiar

"Prinţul" rezervă
Prin prestaţia de la Piteşti, cu Internaţional, Adrian Cristea şi-a supărat atît antrenorii, cît şi şefii. "Prinţul" a fost schimbat în minutul 46 cu Alexe, iar l-a final Borcea l-a certat, "Ce ai în cap?!" apoi a dat a lehamite din mînă: "Degeaba, orice i-aş zice, tot ca el face!". Ţălnar se gîndeşte să-l lase pe Cristea pe bancă împotriva Ceahlăului şi să-i titularizeze pe cele două benzi pe Zicu şi pe Alexe, în condiţiile în care Torje e suspendat.

Izvoranu e rus
Fundaşul Silviu Izvoranu a ajuns în liga a doua din Rusia, la Baltika Kaliningrad. Apărătorul de 27 de ani a evoluat în acest sezon pentru Astra Ploieşti şi pentru Internaţional Curtea de Argeş şi nu mai avea drept de joc în Liga I. Izvoranu a fost împrumutat gratis pînă în vară, cu opţiune de cumpărare pentru 150.000 de euro.

"Ruşinos ca o fată mare"
Mijlocaşul Marius Alexe, 20 de ani, a fost lăudat de antrenorul Cornel Ţălnar pentru cuminţenia sa. "Este ca şi copilul meu. Un băiat supercuminte, de genul ruşinos ca o fată mare. A căpătat încredere în el în ultimele luni şi joacă excelent. I-am şi spus să lase nasul jos, să nu se culce pe laude, să nu se umfle în pene, că dacă o să continue aşa, are cine să vorbească frumos despre el", a declarat "Ţînţarul".

"Mă băgam peste antrenor!"
Cristi Borcea a dezvăluit aseară, la Fanatik Show, pe Digisport, cum se implica la echipă în trecut: "Cînd vindeam jucători pe bandă rulantă, vorbeam cu antrenorul şi îi ziceam să bage un fotbalist care trebuia să fie urmărit din tribună de impresari. Nu m-am mai băgat de mult, de vreo trei-patru ani aşa. Păi, şi s-a mai vîndut ceva? Dacă vine acum cineva pentru Bratu, de exemplu, iar Ţălnar are de ales între el şi Niculescu pentru postul de titular, va juca Bratu".

"Răbdare şi să nu dăm chix"
Atacantul Andrei Cristea, 25 de ani, se luptă pentru titlul de golgeter în acest sezon: "Aş fi onorat să fiu numărul 1 în România ca fotbalist al lui Dinamo. Dar eu joc pentru echipă în primul rînd, asta este prioritatea mea. Acum trebuie să avem răbdare, să nu ne lăudăm că am învins în primele două etape ale returului şi să nu dăm chix cînd ne-o fi lumea mai dragă". Andrei are 7 goluri în Liga I, lider fiind Kapetanos, cu 10 reuşite.

NOUTĂŢI DIN ŞTEFAN CEL MARE
- Ieri, cu ocazia zilei de 1 Martie, Andrei Cristea, Dolha, Prunea, Ganea (foto), Pulhac şi Alexe au împărţit mărţişoare şi flori angajatelor CS şi FC Dinamo, cu care au ciocnit şi un pahar cu şampanie.
- Lucian Goian va fi ţinut pe bancă împotriva Ceahlăului întrucît are 3 cartonaşe galbene şi e la un pas de suspendare. Moţi şi Dragoş Grigore vor face cuplu în defensivă. După Ceahlăul, roş-albii vor da piept cu CFR şi cu Steaua.

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (6)
 •  03 Martie 2010, 02:11

respect N'Doye, tine-o tot asa pe teren, viata in afara lui nu conteaza daca pe teren esti nr 1.Sa moara toti paraziti, off neindemanatic sunt in ale tastaturi, toti ziaristi de ciuda...

 •  02 Martie 2010, 08:57

bravo cioara tine-o tot asa doar doar o sa plezneasca borcea de ciuda si necaz,

 •  02 Martie 2010, 08:55

Uite asa "fara camere video" sunt peste voi in clasament! Ca sa nu mai vorbesc de lot, jocul prestat! N'doye nu prea ar mai avea loc acum la Vaslui, in conditiile in care ei joaca cu un singur inchizator! In nici un caz nu este peste Genchev! Insa pentru Dinamo "Reesapam tot si vulcanizam jucatori expirati" - N'doye e vedeta! :D

Vezi toate comentariile (6)
Comentează