FOTBAL  »  Superliga  »  POLI IAŞI - STEAUA 2-1 / CRONICA

Năpasta

Articol de - Publicat luni, 25 februarie 2008 00:00

Plină de ghinion la ratări uriaşe, Steaua a eşuat la Iaşi

Ce putea fi mai rău pentru stelişti decît să fie stopaţi de Andrei Cristea din lupta pentru titlu? Asta plus încă un autogol al lui Nicoliţă, la fel de dureros ca acela de pe Bernabeu. Fostul băcăuan a făcut aseară probabil cel mai bun meci de la eliminarea Valenciei şi i-a uimit deopotrivă pe polişti şi pe roş-albaştri.

Prima minge trimisă în careu de Cristea a sărit în poartă, imparabil pentru Zapata, din piciorul lui Bănel. A urmat lupta cu timpul pentru echipa lui Popa şi chinul steliştilor de a găsi spaţii în faţa a zece oameni îmbrăcaţi în alb, care-şi apărau compact jumătatea de teren. Cu Pepe Moreno şters, vicecampioana a primit speranţe de la şutul egalizator al excelentului Mendoza, dar a murit iar peste un sfert de oră, după un "cap" kamikaze al lui Onuţ.

Peruvianul a mai avut imediat o mare şansă, dar Brăneţ a scos la sacrificiu! Portarul a mai intervenit o dată unu la unu cu Pepe Moreno şi a ţinut-o pe Steaua la 11 puncte de CFR Cluj! Diferenţa a crescut, runde de urmărire au rămas doar 14.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (56)
 •  26 Februarie 2008, 16:14

EFFG VORBESTI DEGEABA CA SA TE AFLII IN TREABA.AI AFLAT DE GSP SI ESTI TARE IN GURA!PE STEAUA O BATEAM SI IN 9 OAMENI SI PE BUZAU O SO BATEM IN 11 CA SUNT PUTINI MAI BUNI CA BUCURESTENII.BUZAUL STA INTR-UN JUCATOR AL IASULUI!GHICI CARE?:))RESPECT PT TOTI CARE VB CIVILIZAT NU PT COPCHII DE 10-16 ANI CARE VB VULGAR SI NUST CEI ALA FOTBALU

 •  25 Februarie 2008, 17:50

La Buzau o luati pe cocoasa.

 •  25 Februarie 2008, 16:32

Gata dupa ce o luam in gura cu CFR-ul vin io antrenor la steOAIA si sa vedeti rezultate. Ori cu mine, ori fara tot pe 7 terminam. Sa o luam la MUIEE de la toti.

Vezi toate comentariile (56)
Comentează