FOTBAL  »  LIGA 1  »  U CRAIOVA

Napoli: „Sunt foarte încântat de evoluţia jucătorilor”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 februarie 2008 00:00

Antrenorul italian al echipei Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a declarat că este satisfăcut de modul în care s-au pregătit jucătorii săi în cantonamentul de 18 zile efectuat în Turcia, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Sunt mulţumit de acest cantonament. Le-am spus băieţilor că sunt mulţumit de cum s-au pregătit în stagiu. Acum aş spune cu un plus pentru partida contra croaţilor. A fost bine, am avut ritm, ne-am creat patru, cinci ocazii de gol. Sunt foarte încântat de evoluţia jucătorilor", a spus Nicolo Napoli.

Tehnicianul italian a explicat lipsa eficacităţii atacului echipei sale prin lipsa lui Ciprian Tănasă şi Michael Baird. "Chiar dacă au fost doar meciuri de pregătire, este important să marcăm. Însă, ştiţi bine că am jucat de-a lungul acestei perioade fără atacanţii noştri, Tănasă şi Baird, care sunt accidentaţi. Ne-am creat ocazii şi puteam să marcăm. O să vină şi golurile. Avem speranţe că până va începe returul se va înlătura şi acest minus al formaţiei", a mai spus Napoli.

Nicolo Napoli este încrezător că sezonul de primăvară va fi unul reuşit pentru Universitatea Craiova. "Trebuie să fim realişti, e foarte greu să terminăm pe primele patru locuri, cum spuneţi că s-a întâmplat după pregătirea făcută de mine în mandatul anterior. Acum pentru noi este important să creştem de la meci la meci. Se ştie foarte bine că avem o echipă foarte tânără, trebuie să mergem încet. Trebuie să o luăm pas cu pas şi vom face un retur bun", a concluzionat Napoli.

Jucătorii craioveni vor reveni miercuri la antrenamente. Până atunci Napoli a plecat împreună cu Urbano Lega în Italia, iar antrenorul cu portarii Ştefan Crişan în Germania.

Playtech: Pozele pe care Andreea Marin le-ar vrea ŞTERSE! Cum poza vedeta când era tânără, sigur nu ştii de aceste imagini


Comentarii (1)
 •  11 Februarie 2008, 15:39

ce sa spuna si el saracu', ca se-mbata crita daca scapa de retrogradare?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează
Close