FOTBAL  »  Superliga  »  PRIETENII LUI OVIDIU

EXCLUSIV / VIDEO Dezvăluiri de senzație făcute în platoul GSP » Narcis Coman, amintiri de la chefuri cu Dobrin și femei: „Beam cisterne de vin, de te puteai duce cu barca pân' la New York!”

Articol de - Publicat joi, 28 septembrie 2023 11:27 / Actualizat joi, 28 septembrie 2023 11:27

Narcis Coman recunoaște că era consumator și nu rata ocaziile să iasă cu femei, dezvăluie nopțile de pomină de la șprițurile cu Gicu Dobrin. Coman a jucat în Trivale în sezonul 1967 - 1968, când a fost vicecampion al României, formație pentru care a bifat 24 de meciuri pe prima scenă

- Dintre toți antrenorii, cu care te-ai înțeles cel mai bine?
- Sincer să vă spun, nu m-am înțeles bine cu niciunul! Eu eram o fire... Știam că merit să apăr, dar mai făceam prostiile pe care le mai făceam. Le recunosc, ăsta am fost. Mă mai duceam la șprițuri, mai cu o fată... Fără ea nu se putea. Eram mereu rezervă și nu-mi convenea. Păi, eu îți bag bani în buzunar, nu-ți greșesc, ce-ai cu mine? Și asta a înțeles-o Nicolae Proca la Târgoviște. „Băi nea Niculae, marți, miercuri fac ce vrei matale! Dar de joi, de când ne bagi în cantonament, fac ce vreau eu la antrenament”. Antrenamentele mi le făceam eu personal.

- Serveați și în cantonament?
- În cantonament nu beam nici dacă te rugai de mine. Doar duminica, lunea și marțea. A și miercurea! Ha, ha, ha. Restul de săptămână era de pregătirea.

- Ce-ți plăcea cel mai mult?
- Beam vin și bere!

- La Pitești ai avut chefuri mari de tot?
- Cu Gicu mergeam mereu la șprițuri. Se făcea 10-11 seara... Și ne luam că-mi dă gol. „Haide, mă, la teren! Mergem acum”.

- Când, domne, seara, atunci?
- Da! Ne duceam, sculam magazinerul, ne dădea echipament și ieșeam pe teren. Noroc că era un felinar care bătea direct pe teren. Am mers de vreo două, trei ori. Îi ziceam: „Eu nu sunt mai slab ca tine”. Și de multe ori câștigam eu. Dar cu lovituri de la 16 metri. La 11 metri e șansa ta, norocul tău, nu că vrei tu să-l aperi.

- Prieten bun cu Dobrin?
- Bun! Am și băut cu el, dar a doua zi, la antrenamente, eram nou-născuți. Ne apucam de pe la vreo două jumate, la prânz, și terminam pe la zece jumate, seara.

- Și cât beați?
- Cine știe cât beam? Eram mai mulți acolo. La Pitești mergeam câte șapte, opt jucători. Beam două, trei kile de vin, de căciulă. Ce era?! Mare brânză...

- Știi că e legenda că la unele meciuri aveai țuică în loc de apă, în poartă.
- Niciodată! Mă omorau ăia 17-18 mii de spectatori... Eu nu beam țuică. Știți că este vorba „Țuica «Ochii lui Dobrin» și coniacul «Sufletul lui Coman»”. Eu nu le beam p-astea!

- Tu erai cu berea și vinul!
- Eu beam vin... Beam cisterne de vin, de te puteai duce cu barca pân' la New York! Dacă vomitam, bineînțeles.... Ha, ha,ha!

Citește și:

Momentele delicate prin care a trecut Cabral, părăsit de tată: „Descărcam camioane la un turc, munceam pe șantier! Auzeam «Uite, maimuța vorbește»”
PRIETENII LUI OVIDIU
Momentele delicate prin care a trecut Cabral, părăsit de tată: „Descărcam camioane la un turc, munceam pe șantier! Auzeam «Uite, maimuța vorbește»”
Ovidiu Burcă despre mentorul său: „Îl auzi pe Guardiola vorbind de anumite lucruri despre care acest om ne învăța pe noi acum 20 și ceva de ani!”
PRIETENII LUI OVIDIU
Ovidiu Burcă despre mentorul său: „Îl auzi pe Guardiola vorbind de anumite lucruri despre care acest om ne învăța pe noi acum 20 și ceva de ani!”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (20)
danglumetu
danglumetu  •  01 Octombrie 2023, 16:22
Postat de JohnnyWalker66 pe 01 Octombrie 2023, 04:50

pai tu spui ca numai fotalistii fac ciroza!

pintenogule, trebuia sa spun ca si actorii sau scriitorii?

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  01 Octombrie 2023, 04:51
Postat de JohnnyWalker66 pe 30 Septembrie 2023, 04:45

***

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

JohnnyWalker66
JohnnyWalker66  •  01 Octombrie 2023, 04:50
Postat de danglumetu pe 30 Septembrie 2023, 19:45

subiectul articolului nu e ''restul romanilor''!

pai tu spui ca numai fotalistii fac ciroza!

Vezi toate comentariile (20)
Comentează
Close