FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan dă cărțile pe față! Ce i-a transmis Becali când a plecat de la FCSB: „Anormalul a devenit normal în România”

Articol de GSP - Publicat luni, 11 noiembrie 2019 19:53

Narcis Răducan, fostul director sportiv de la FCSB, a vorbit despre despărțirea de formația „roș-albastră” la prima apariție publică după ce în urmă cu o săptămână a fost dat afară de Gigi Becali.

„Nu regret că am spus ce am gândit. Eu am vrut să țin linia echilibrului. Nu văd care e problema, dacă patronul nu vrea să mai lucreze cu un manager. Nu vedem asta mereu în fotbalul nostru? 

Anormalul a devenit normal în România. Nu sunt de plâns. Mi-am asumat anumite riscuri. Știam că lucrez într-un mediu special. Eu mi-am dorit prin fișa postului să ridic performanțele clubului alături de colegii mei. Chiar dacă am plecat de la FCSB îl respect pe domnul Becali. 

Înțelegerea noastră la început a fost să ne despărțim dacă nu ne mai putem privi în ochi. Voi ați văzut vreodată la CFR Cluj să se bată cineva cu arbitrii? Cei de acolo văd altfel profilul conducătorului”, a declarat Narcis Răducan la TV Digi Sport.

„Nu vreau să mai lucrez cu tine!”

Narcis a dezvăluit și scurta discuție avută cu Becali în momentul despărțirii: „Gigi mi-a spus că «nu vreau să mai lucrez cu tine, nu mai am nevoie de director sportiv”. N-a fost o discuție complicată. Sunt lucruri pe care le poți spune la televizor și lucruri pe care nu le poți spune. Nu e normal să spun anumite lucruri în condițiile în care am stat în casa dânsului 5 luni. Eu respect oamenii de acolo”.

Vezi și:

FCSB // EXCLUSIV L-a dat afară din GELOZIE! Adevăratul motiv al rupturii Gigi Becali - Narcis Răducan + MM n-a plecat de fapt

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (45)
1226675807453847
Traian Schiopu  •  12 Noiembrie 2019, 10:36

Ca să răspund la intrebarea, retorica, dealtfel : Voi ați văzut vreodată la CFR Cluj să se bată cineva cu arbitrii? L-am văzut pe Dan Petrescu, atunci când fost suspendat câteva etape, nu de multă vreme..... Dar el are voie..... Sensul expresiei "să se bată cineva cu arbitrii" este unul figurativ, nu este vorba despre confruntare efectiv fizică. Cred că Narcis Răducan a luat o decizie pripită / ciudată, de care probabil îi pare rău acum, și încearcă să producă niște "texte" în favoarea sa.

florar
florar  •  12 Noiembrie 2019, 09:53

Bine ma ca cenzurati ce nu va convine dar permiteti injuriile la adresa Stelei...Hai sa ,,traduc,,altfel....Ce patea Raducan daca lucra la GSP si facea campanie Prosport??? Ce facea GSP daca Raducan - angajat GSP era critic doar cu articolele GSP si foarte lax cu ce ar veni de la concurenta...?

florar
florar  •  12 Noiembrie 2019, 09:25
Postat de jack_the_stripper pe 12 Noiembrie 2019, 08:52

Mda, e greu ca un om educat și civilizat, ca Narcis să poată lucra cu o caricatură de patron... Ăsta-i norocul celorlalte echipe, Becali vrea să fie și patron, și antrenor, și scouter și analist sportiv, de toate. Și strică tot. Că altfel s-ar adeveri spusele lui MM: hegemonia. Dar o veni și vremea aia...

Raducan era dat afara *** de la orice societate condusa *** ***...Cum tu angajatul sa intri in conflict cu interesele societatii pe care o reprezinti si te plateste???Cum tu angajatul sa fi obedient la vorbele jurnalistilor? Daca te dai pe langa jurnalisti intra in societatea acestora daca te accepta...

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (45)
Comentează