FOTBAL  »  Superliga  »  GSP LIVE

VIDEO EXCLUSIV Narcis Răducan rupe tăcerea despre perioada FCSB: „N-aș mai accepta să mă întorc!” + ce i-a spus Becali în momentul despărțirii

Narcis Răducan a fost directorul sportiv al lui FCSB în perioada august-noiembrie 2019
Narcis Răducan a fost directorul sportiv al lui FCSB în perioada august-noiembrie 2019

Articol de GSP - Publicat marti, 26 mai 2020 09:23

Narcis Răducan (45 de ani) a vorbit la GSP Live despre experiența sa nereușită de la FCSB din toamna precedentă, care s-a soldat cu o demisie din partea fostului director sportiv al roș-albaștrilor.

„N-am fost surprins. Știam ce mă așteaptă, eu am mai fost un mandat acolo. Am venit într-o situație delicată a clubului, rar a mai fost echipa pe acel loc ca în momentul respectiv, deși era ceva temporar. Știam și partea mai puțin plăcută, aceea ca este o instabilitate la nivelul poziției mele și oricând puteam să mă despart.

E neplăcut când nu te simți apreciat. Șocul n-a fost foarte mare, pentru că știam cu cine am de-a face. Nu regret nimic, mi-am făcut meseria. Nu știu ce aș face dacă aș mai primi vreo ofertă de acolo. E un consum energetic, nu știu dacă aș mai accepta din nou. Presiunea e mare. Atunci când ne-am despărțit, Becali mi-a spus că treaba merge bine, ne strângem mâna și asta este”, a declarat Răducan, la GSP Live.

VIDEO Narcis Răducan despre perioada FCSB: „Nu eram sigur că am independența necesară”

De asemenea, Narcis Răducan a povestit și unul dintre cele mai grele momente ca oficial al lui FCSB, când a simțit că nu putea cu adevărat să-și ajute echipa pe care o reprezenta: „Am avut un moment delicat în care eu aveam în minte ce am de făcut, dar nu eram sigur că am independența necesară. Am pierdut atunci la Pitești o partidă, după la Mediaș, 0-4.... În acea poziție nu poți să faci public tot ce simți”.

Narcis Răducan a plecat de la FCSB după un mandat care a durat doar două luni și jumătate. Gazeta Sporturilor a scris în noiembrie 2019 că Becali era deranjat de faptul că directorul sportiv era lăudat prea des pentru progresul pe care l-a înregistrat echipa.

Gigi a folosit un pretext pentru despărțire: „M-a deranjat declarația prin care Narcis anunța că suporterii steliști vor migra către CSA Steaua dacă echipa Armatei o să promoveze în prima ligă! Declarația aia m-a blocat, pur și simplu!".

Citește mai multe știri despre FCSB:

De ce n-a ajuns Helmuth Duckadam antrenor? Explicațiile „Eroului de la Sevilla”

Transferul lui Florinel Coman în MLS încă are puls: „Când se reia fotbalul, există această posibilitate”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (5)
mordi
mordi  •  27 Mai 2020, 10:29
Postat de florar pe 26 Mai 2020, 11:09

Puteti numi un singur oficial al unei echipe din lumea asta care sa se pozitioneze contra propriului club?Cum sa afirmi ca suporterii tai au sa plece spre alta echipa?Nu este si injositor pentru acei suporteri?

Injositori pentru acei suporteri e faptul ca ii reprezinta Becali.

antisistem
antisistem  •  26 Mai 2020, 18:58
Postat de florar pe 26 Mai 2020, 11:09

Puteti numi un singur oficial al unei echipe din lumea asta care sa se pozitioneze contra propriului club?Cum sa afirmi ca suporterii tai au sa plece spre alta echipa?Nu este si injositor pentru acei suporteri?

Suporterii fcsb sunt josnici oricum...

1_0_1_0
1_0_1_0  •  26 Mai 2020, 11:10

E consum energetic mare frate-meleu, nu poti lucra asa, iti da contorul de curent peste cap....

Vezi toate comentariile (5)
Comentează