FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan, după plecarea lui Helmut Duckadam de la FCSB: „Nu ne respectăm valorile”

Narcis Răducan și Helmut Duckadam au lucrat împreună la FCSB
Narcis Răducan și Helmut Duckadam au lucrat împreună la FCSB

Articol de GSP - Publicat vineri, 19 iunie 2020 14:45 / Actualizat vineri, 19 iunie 2020 17:51

Narcis Răducan (45 de ani), fostul director sportiv al celor de la FCSB, a comentat plecarea lui Helmut Duckadam de la formația roș-albastră.

Nu ne respectăm valorile, indiferent că vorbim de o entitate onorabilă, Armată sau de mediu privat. Să vedem ce ne răspund străinii! Real Madrid plătește milioane de euro anual pentru o pleiadă de legende madrilene, cu misiunea de a colora tribuna VIP de la Santiago Bernabeu la meciurile de acasă și dublele europene. 

Roberto Carlos este una dintre legende, nelipsit de la meciuri, jovial cu suporterii, cu presa, hipnotizând delegația adversă. E adevărat, au un buget de 1 miliard de euro, adică de 100 de ori mai mare ca al FCSB-ului. Dar măcar 1% din ceea ce câștigă legendele Realului pot câștiga și cei care au adus titluri naționale europene pentru Steaua/FCSB, precum Duckadam! 

În plus, Helmut are darul de a înmuia glasul presei, prin prezențele sale televizate, foarte util în focul mediatizării specific clubului roș-albastru. E adevărat că nu poate ajuta activ actuala generație. Nu are timpul, pregătirea și nici energia să stea în trening la marginea terenului. Prin personalitatea și sinceritatea sa lezează involuntar deseori propriii fotbaliști”, a scris Narcis, printre altele, pe blogul său.

Palmaresul lui Helmut Duckadam la Steaua:

  • 3 sezoane şi jumătate (1983-1986)
  • 80 de partide în prima divizie
  • 11 meciuri în cupele europene
  • 2 titluri de campion
  • o Cupă a României
  • Cupa Campionilor Europeni (1986)
  • desemnat cel mai bun fotbalist român al anului 1986 în ancheta ziarului „Sportul"

„Banii contau, dar faptul că am fost marginalizat... Timp de 10 ani am fost doar o dată în cantonament, în Antalya, cu Ilie Stan. După antrenamente venea la mine și mă întreba despre jucători. M-am simțit important. În rest, nu am însoțit echipa niciodată”

Helmut Duckadam

„Ce vreți să fac eu? Nu am ce reacție să am. Pe mine nu mă interesa Duckadam ca legendă. Îmi place de omul Duckadam, îmi place caracaterul lui. Eu nu pot să dictez «Consultați-l pe Duckadam!». Ce să fac? Nu are sens să mai discutăm despre asta. Nu e out, că asta înseamnă că a fost dat afară. El și-a dat demisia.

Eu nu l-am făcut să plece. Ce să vreți să fac dacă eu sunt șeful? Au fost tăieri de bani, au fost peste tot. Am jucat azi fără atacant ca să tăiem bani. Vin vremuri grele și am tăiat bani ca să îmi apăr familia. Facem sacrificii. S-au tăiat banii la toată lumea. Am tăiat și de la cei care vin zi de zi la club. Helmut nici nu știu când vine” 

Gigi Becali, finanțator FCSB

Citește mai multe știri de actualitate:

Dezastru pentru FCSB! Bogdan Planic a reziliat unilateral contractul » Detaliile rupturii

Gigi Becali a răbufnit la adresa lui Bogdan Vintilă: „Are o problemă!” + MM Stoica, luat și el în colimator

SPECIAL GSP | A primit 3 lovituri în figură, a revenit după un an: „Vedeam în ceață, mă deranja orice zgomot” » Ce spun Luminița Huțupan Dinu sau Paula Ungureanu și opinia specialiștilor despre brutalitatea loviturilor frontale în handbal

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (2)
158180581397392
Bala Nicolae  •  20 Iunie 2020, 08:55

cam aceleasi titluri in fiecare zi. ce traznai a mai facut bekali in 7 artic.,circul de ilie nastase imbracat in haine de parada la fel,cateva articole scrise de asa zisi ziaristi care le-au fost povestite de uni si altii ,incolo nimic despre sport. BRAVOS GAZTA

ochirosi
ochirosi  •  19 Iunie 2020, 16:38

Buna ziua. Citesc frecvent de Helmuth ca deranjeaza jucatorii. Insa acesti jucatori ne mananca timpul si ne omoara nervii de vreo douazeci de ani. Ne ce unuia slab sa ii spui ca este bun. Sau unui om cu IQ mai mic sa ii spui geniu. Nu este productiv si nu ii ajuta sa progreseze. Adevarul,in aceste zile, vad ca deranjeaza din ce in ce mai mult. Iar fotbalistii echipelor noastre romanesti sunt niste legume. La pret de vita argentiniana.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează