FOTBAL  »  Superliga  »  OŢELUL - STEAUA

Narcis Răducan îi linişteşte pe stelişti: "Gazonul va fi perfect"

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 martie 2013 00:00 / Actualizat duminica, 31 martie 2013 21:28

Directorul general al celor de la Oţelul, Narcis Răducan, îi linişteşte pe stelişti în ceea ce priveşte starea gazonului, Oficialul gălăţenilor este convins că meciul se va desfăşura în condiţii normale.

"Terenul va fi impecabil. Ne place să credem că lumea s-a obişnuit să ne respectăm nu numai parternii, ci şi blazonul. Vorbim de o fostă campioană, o campioană chiar mai recentă decît Steaua, echipă pe care o întîlnim acum.

Gazonul se prezintă în condiţii perfecte. Avem un antrenor care încurajează jocul de atac şi sînt convins că nu numai pe Steaua ar incomoda-o un teren mocirlos, ci şi pe Oţelul. Din momentul în care s-a pornit ninsoarea, a pornit şi intalaţia de încălzire. Oţelul beneficiază de o astfel de instalaţie, funcţională", a spus Răducan conform Mediafax.

Oţelul - Steaua este mîine, de la 21:30, în direct la DigiSport 1 şi liveTEXT pe GSP.RO:

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (7)
otelul_64
otelul_64  •  01 Aprilie 2013, 20:03
Postat de faurul_pamantului pe 01 Aprilie 2013, 03:04

In sfarsit vedem anul acesta creatura lui Becali din 2003 pe un teren extrem de ostil (atat de ostil pe cat se umple stadionul)! La Galati nu-i Braila! Desi echipa din Pipera, merita pe deplin sa castige acest campionat, fara emotii, o palma peste ochii ciobanului n-ar strica nimanui! Din contra, Otelul si Grigoras au tot ce trebuie sa invinga, astazi,,, pe langa liniste si multa munca, si-acea doza de presiune pentru a se mentine deasupra liniei rosii a retrogradarii, mai trebuie sa invinga si pentru modul in care a fost tratat Narcis Raducan, un tanar manager care a refuzat sclavia de la Palat!

bv frate! mereu ai comentat ceea ce trebuia !! respect din partea mea!!!

nek2013
nek2013  •  01 Aprilie 2013, 16:32

gsp isti lipsiti de minte........ articolul cu mocirla e semnat pt a face senzatia si pt ca behaitii s intra s comenteze vai doamne cum e posibil asa ceva mioarele noastre se vor ineca la galati pe teren :)))))))))))))))))) si astfel s,c-l,a.v.i,i ciobanelului ii fac norma gazetarului pe lipsa lor de creer . BRAVOOO behaitilor .

theopalas
theopalas  •  01 Aprilie 2013, 13:31

Ia ghiciti cine va arbitra....:))) Asta-i chiar bataie de joc...

Vezi toate comentariile (7)
Comentează