FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Narcis Răducan se spală pe mâini la FCSB: „Patronul va alege antrenorul pe care îl consideră ideal... în conceptul său”

Articol de GSP - Publicat joi, 22 august 2019 21:29

Narcis Răducan (44 de ani), directorul sportiv al FCSB-ului, a vorbit despre numirea unui nou antrenor pe banca tehnică a vicecampioanei. 

Vezi AICI FCSB - Guimaraes

„Patronul va alege antrenorul pe care îl consideră ideal... în conceptul său”, a spus Narcis Răducan, la TV Digi Sport.

La microfonul GSP LIVE, Narcis Răducan a mai oferit câteva detalii: „Sunt șanse mari să avem un nou antrenor până la începutul săptămânii viitoare, anunțul l-a făcut chiar patronul, dar am spus că este mai important ca echipa să aibă liniște, chiar dacă ne-am fi înțeles cu un antrenor. Niciunul nu a semnat, dar sunt discuții avansate cu unii dintre ei. E puțin probabi să vină un antrenor străin, știți foarte bine profilul acestui club. Cel mai probabil va fi român sau vorbitor de limbă română și vorbitor al Ligii 1”.

VEZI ȘI:

FCSB - GUIMARAES // EXCLUSIV Valeriu Iftime, reacție incredibilă după ce a văzut postul lui Soiledis: „E o glumă? La noi nici în pregătiri n-a jucat acolo!”

AICI ai cele mai interesante statistici + clasamente în timp real din fotbalul intern și internațional!

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
marcelclujnapoca
marcelclujnapoca  •  23 August 2019, 09:59

Nu+l mai bagati si pe Narcis in teava pustii lui Gigi ! Aveti un om care stie sa comunice cu voi ziaristii......si spune lucrurilor pe nume ! Vreti altceva ..de Breking-News???? Sapati-l atunci !

2578055475578427
Claudiu Petrache  •  22 August 2019, 22:11

In timp ce unii numesc nume grele, noi numim pe Argeș Vintilă..... ce sa mai spun....tot înainte spre distrugere!

119559789391519
Alex Alexandru  •  22 August 2019, 21:49

Ciobane , Nu Pune lupi ***, Acestia doar au *** Lapte , Nu au treaba cu fotbal Stiu doar sa faca brinza!! Cica acest *** Narcis l-a promovat pe Dukadam ! Intelegi Ciobane ? Pui *** sa comande pe Rege !!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează