FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

EXCLUSIV Anunț surprinzător după CFR Cluj - FCSB: „Până atunci va zburda! Jucătorii vor fi opriți cu greu”

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 07:35 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 09:47

FCSB a pierdut derby-ul finalului de ani, 0-2 cu CFR Cluj, însă Narcis Răducan crede că tot formația antrenată de Toni Petrea va fi cea care va domina sezonul regulat.

Fostul oficial de la FCSB a comentat în direct la GSP LIVE partida dintre CFR Cluj și FCSB și este de părere că lupta la titlu se va decide în play-off, în timp ce în sezonul regulat echipa roș-albastră nu va avea probleme în fața rivalelor.

VIDEO Narcis Răducan: „FCSB va zburda până în play-off”

„Mi-a plăcut foarte meciul, a fost echilibru, a fost un ritm foarte bun. Cele două echipe au făcut cinste campionatului. Arbitrajul mi se pare greu să-l comentez. Sunt două faze la limită. 

Eram foarte curios dacă lucrurile se întâmplă așa cum le vedea Edi Iordănescu. Spunea că este preocupat să refacă fizic echipa și că este preocupat de cum să anihileze entuziasmul ofensiv al celor de la FCSB, care impresionat. Și a reușit asta.

CFR a știut foarte bine să joace pe contraatac. A făcut presing toată partida, ceea ce nu e simplu deloc. Doar așa putea să o stopeze pe FCSB! Când avea mingea, Vlad nu avea cu cine să paseze și o degaja. M-a surprins că CFR a putut  să facă acest presing după meciul din Elveția.

Lupta începe în play-off, unde vom avea astfel de meciuri! Până atunci, FCSB va zburda! Este diferență foarte mare între FCSB și celelalte echipe. Dacă jucătorii stau bine pe partea fizică atunci va fi foarte greu să fie opriți! Problemele apar când se decide totul la detalii, contra echipelor cu fotbaliști și antrenori buni. Acolo va fi marea luptă! Lupta la titlu va începe în ianuarie”, a spus Narcis Răducan la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

EXCLUSIV Verdictul specialistului după faza care a încins CFR Cluj - FCSB: „Nu se poate face niciun comentariu!”

Mihai Stoica, prima reacție după meciul pierdut cu CFR Cluj » Ce a scris pe Facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (2)
1745flo
1745flo  •  14 Decembrie 2020, 11:23

Normal ca zburdă cu finii, nepotii sau alti prieteni, unii fosti colegi de pârnaie! Sigur ca atunci cand au adversari serioși se vede ca vedetele le sunt doar baloane de sapun umflate de presă!

140611874433994
Sandu Pintilie  •  14 Decembrie 2020, 09:58

Am citit ca FCSB are un tanar cu zece clase peste toti jucatorii din Romania! Popescu, parca... De ce nu a jucat aseara?!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează