FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ - FCSB 2-0

EXCLUSIV Verdictul specialistului după faza care a încins CFR Cluj - FCSB: „Trebuia să dea penalty!”

FOTO: Cristi Preda +23   FOTO
FOTO: Cristi Preda

Articol de GSP - Publicat luni, 14 decembrie 2020 07:15 / Actualizat luni, 14 decembrie 2020 09:45

CFR Cluj s-a impus în derby-ul finalului de an, 2-0 cu FCSB, însă echipa roș-albastră a contestat dur arbitrajul lui Istvan Kovacs, reclamând un henț în careu făcut de Mario Camora în minutul 2.

În direct la GSP LIVE, Adrian Porumboiu a comentat fază litigioasă din startul meciului, când Moruțan a centrat în careul clujean, iar balonul l-a lovit în mâna depărtată de corp pe Mario Camora, dar „centralul” Istvan Kovacs a făcut însă semn ca jocul să continue, judecând că n-a fost intenție, în condițiile în care tendința fundașului CFR-ist este de a-și feri brațul. 

VIDEO Adrian Porumboiu: „FCSB trebuia să primească penalty!”

„După cum a început meciul, aveai impresia că te uiți la un meci din Anglia sau Franța. Exista ritm, pase la firul ierbii, se juca cum trebuie. 

La acea fază nu ai ce să discuți! E 11 metri pentru FCSB! Mâna este depărtată de corp! Nu se poate niciun comentariu! La penalty-ul primit de CFR Cluj, Miron a lovit mingea, dar după aceea a fost un atacat neregulamentar asupra celui de la CFR Cluj! Se impune penalty. A lovit mingea și după l-a lovit pe clujean. Așa a fost și la meciul lui CFR cu Young Boys, doar că acolo nu a avut tărie. Miron lovește mingea, dar după aceea a fost un atac neregulamentar! A fost o greșeală impardonabilă”, a spus fostul arbitru la GSP LIVE.

Citește mai multe știri despre CFR Cluj - FCSB: 

Faza dubioasă care putea schimba totul » Ce mesaj a primit Ilie Dumitrescu în direct: „Nu s-a văzut la TV”

Mihai Stoica, prima reacție după meciul pierdut cu CFR Cluj » Ce a scris pe Facebook

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (54)
danut1971
danut1971  •  14 Decembrie 2020, 21:04

porumboiu fcsbel de rand gura mica

879279308907845
Adrian Doncut  •  14 Decembrie 2020, 18:34

pe situl concurent este un articol care face referire la "Legile Jocului" si recomandarile UEFA pentru astfel de situatii. Din articol reiese clar cu explicatiile pe regulament ca nu a fost penalty la Camora!

alenb
alenb  •  14 Decembrie 2020, 16:29

Mingea a fost sutata din apropiere in mana jucatorului, nu a existat element intentional, nu si-a marit suprafata corpului cu mana intinsa, mana era in apropierea corpului, asa ca despre ce mama naibii vorbim? Decizia arbitrului a fost cea corecta! Daca aveti impresia ca orice atingere cu mana e hent se pune intrebarea logica daca jucatorii nu vor urmari sa tinteasca mainile adversarilor intentionat, daca tot se face rost de penalty.

Vezi toate comentariile (54)
Comentează