FOTBAL  »  Superliga  »  CRAIOVA - STEAUA 0-1

Narcis Răducan: "Vom putea face o analiză peste două sau trei meciuri. La Craiova am avut mult noroc"

Articol de GSP - Publicat luni, 28 februarie 2011 00:00 / Actualizat luni, 28 februarie 2011 22:15

Directorul sportiv al Stelei, Narcis Răducan, a anlizat meciul cu Universitatea Craiova, cîştigat de echipa sa la limită, cu scorul de 1-0. Oficialul din Ghencea s-a declarat extrem de mulţumit de rezultat, deşi evoluţia roş-albaştrilor a fost neconvingătoare.

"Am avut destul noroc la Craiova. Universitatea a avut două ocazii foarte mari la început, iar Tătăruşanu s-a descurcat foarte bine. Să nu uităm că a fost abia prima etapă şi e bine că am luat cele trei puncte. Vom putea face o analiză peste două sau trei meciuri. De multe ori, evoluţiile din pregătire nu sînt relevante, sînt chiar ilogice, de aceea e încă devreme sanalizăm jocul echipei ", a spus Narcis Răducanu la GSPTV.

Oficialul din Ghencea s-a referit şi la absenţa fundaşului Florin Gardoş de pe teren la meciul din Bănie, spunînd că nimeni nu are locul garantat în prima echipă a lui Marius Lăcătuş.

"Sînt atîţia jucători, nimeni nu are garantat locul în primul 11. Poate că etapa viitoare o să apară", a mai spus Narcis Răducanu.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
oitza
oitza  •  01 Martie 2011, 13:12

returnez votul celor care ma voteaza ://concurs.gsp.ro/oitza multumesc

mihaisimatei
mihaisimatei  •  01 Martie 2011, 00:22

MAi cocoshel cu praz in fund...va roade si pe voi invidia exact ca pe crapidisti....ce vreti mah,steaua se vinde bine,voi asta nu reusiti sa intelegeti...stiu ca sunteti frustrati......hai perfectul simplu, inchide ca te sun eu!!!!

guawar
guawar  •  28 Februarie 2011, 23:15
Postat de guawar pe 28 Februarie 2011, 23:12

Bai baiatu' tu ca si altii vedeti desene animate la TV-normal ca a avut noroc STEOAIA!!Vezi statistica jocului...vezi declaratii de la oameni priceputi in fotbal-aveti un fotbal invechit Craiova joaca cu o echipa facuta in ultimul moment un fotbal modern 4-3-4 Voi ce draq jucati ma!?va zic tot eu-la voi e bulanul sau ruleta ruseasca asta sunt schemele voastre!

rectific-4-3-3-mai taceti din behaitoarea aia ca va lauda toata presa pe nedrept-si voi sunteti echipa de mijlocul clasamentului-in loc sa vorbeasca de Otelul-numai de Steoaia pe toate tv-urile si ziarele-nemeritat!

Vezi toate comentariile (6)
Comentează