FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

"Naţionala" e şi inamic în Ghencea » Motivul pentru care prima reprezentativă e o piedică pentru Steaua în lupta la titlu

Gâlcă a avut la antrenamente, în ultimele zile, jucători care sînt de obicei rezerve
Gâlcă a avut la antrenamente, în ultimele zile, jucători care sînt de obicei rezerve

Articol de - Publicat joi, 16 octombrie 2014 00:00 / Actualizat miercuri, 15 octombrie 2014 22:33

Dintre primele 5 clasate în Liga 1, doar Gâlcă a avut dificultăţi mari în a efectua antrenamente în ultimele 10 zile din cauza multitudinii de jucători pe care i-a avut la diverse echipe naţionale.

Echipa naţională îi poate aduce milioane Stelei în cazul în care vom juca la Euro şi sigur e garanţia creşterii cotei jucătorilor în perspectiva unor viitoare transferuri gen Chiricheş şi Gardoş.

Totuşi, prima reprezentativă nu înseamnă doar ajutor pentru campioana en titre din Liga 1. Cel mai bun exemplu e chiar ceea ce s-a întîmplat în ultimele zile, cu ocazia meciurilor din etapele a doua şi a treia a preliminariilor CE 2016.

Mai mult ca Europa League! » Paradoxul Steaua: calificarea ”naţionalei” la Euro2016 i-ar aduce mai mulţi bani decît propria performanţă

Dintre antrenorii echipelor care se bat pentru titlul de campioană în actualul sezon, numai Costel Gâlcă s-a aflat în imposibilitatea de a efectua antrenamente normale în ultimele 10 zile din cauza faptului că a avut nu mai puţin de 13 jucători la "naţionale".

În rest, următoarele 4 echipe din clasament, CFR, Petrolul, Astra şi Dinamo, adună împreună jumătate din numărul jucătorilor care Steaua i-a dat unor reprezentative, ale României, dar şi altora.

Mai mult, pe lîngă lipsa de la antrenamentele Stelei, ceea ce poate dăuna omogenităţii echipei, pentru Gâlcă apare o nouă problemă: jucătorii care se întorc fie sînt obosiţi, fie sînt cu probleme medicale.

Dintre jucătorii din primul "11", Arlauskis, Szukala, Varela, Tănase, Sînmărtean şi Chipciu au jucat cîte două meciuri în decurs de 3 zile, ultimii doi alegîndu-se şi cu probleme medicale serioase.

7 meciuri va disputa Steaua în următoarele 20 de zile, fiind singura echipă din Liga 1 care va avea un astfel de program încărcat

Primele 5 clasate în Liga 1 la "naţională"
Echipa: Jucători la "naţionale"
Steaua: 13
CFR: 0
Petrolul: 1
Astra: 3
Dinamo: 3

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (3)
andytheblue
andytheblue  •  16 Octombrie 2014, 16:50

Nu e o problema,titlul 26 e asigurat !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

steaua1986forever
steaua1986forever  •  16 Octombrie 2014, 11:09

Parerea mea este ca ati omis un lucru important: de fiecare data se intorc jucatori cu probleme medicale de la Nationala. Si culmea, nu au fost niciodata accidentati de adversari. Super-stafful super-antrenorului Piturca, doctorul generatiei de "aur", acum in varsta de 75 de ani, cine stie, poate el trateaza in continuare jucatorii cu tratamente de acum 40-50 de ani, preparatorii fizici sunt niste anonimi acolo, nu se poate ca un jucator "incalzit" sa pateasca ce a patit Goian, etc..

a13xutzu89
a13xutzu89  •  16 Octombrie 2014, 10:08

Pe care i-d-i-o-t-u-l-e ... pe care :)! Ziaristi de doi bani. Nu inteleg pe baza caror criterii sunteti angajati.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează