FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Naţionalele au distrus Steaua! Au lăsat-o fără jucători de 1,5 milioane de euro! :O

Matei şi Răduţ nu au făcut niciun antrenament cu mingea de cînd au ajuns în Austria
Matei şi Răduţ nu au făcut niciun antrenament cu mingea de cînd au ajuns în Austria

Articol de GSP - Publicat luni, 27 iunie 2011 00:00 / Actualizat marti, 12 iulie 2011 15:20

Roş-albaştrii se plîng de indisponibilităţile din lotul pe care antrenorul Ronny Levy îl are la dispoziţie. Gabi Matei a venit din America de Sud cu o contractură, Mihai Răduţ a fost chemat la tineret, deşi avea probleme la aductori, acesta fiind şi motivul care-l ţinuse pe tuşă pe finalul sezonului trecut.

Nici unul dintre cei doi fotbalişti nu se antrenează nici acum! Atît Matei, cît şi Răduţ au făcut doar alergări uşoare de cînd Steaua se află în Austria, în cantonamentul de la Bad Gastein, pentru a-şi păstra forma fizică. Cu mingea, cei doi nu au lucrat deloc. Staff-ul tehnic îi va avea la dispoziţie pe cei doi internaţionali în al doilea cantonament pe care echipa îl va efectua tot în Austria.

Gabi Matei l-a costat pe Gigi Becali 700.000 de euro, în timp ce Răduţ a costat  800.000 de euro!

Steaua dispută mîine ultimul test al primului stagiu de pregătire, contra formaţiei nemţeşti Fortuna Dusseldorf, echipă din liga a doua. Meciul va fi în direct pe Digi Sport şi liveTEXT pe GSP.RO. Miercuri, steliştii vor reveni în ţară, unde vor sta pînă sîmbătă, 2 iulie, după care lotul va pleca din nou în Austria.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (3)
stancuvlad
stancuvlad  •  27 Iunie 2011, 18:28

Il servesc cu credinta "ziaristii" pe cioban. Daca 2 jucatori care au jucat sau nu pentru steaua sezonul asta, in oricecaz nu sunt jucatori de baza nici pe departe, rateaza o jumatate de pregatire de vara si concluziile lor sunt ca asta e motivul care "A DISTRUS STEAUA" WOW.......

nanioanpetru
nanioanpetru  •  27 Iunie 2011, 15:33

Uite slugoii care-l slujesc pe cioban[ziaristi??? de doi bani!!!]care pun NATIONALA ROMANIEI in balanta cu echipa ciobanului.Cum sa mai avem respect fata de valori in Romania cand slugoii sterg la fund pe toti analfabetiii care au bani.ASTA ESTE TARA NOASTRA????

haxor
haxor  •  27 Iunie 2011, 13:56

sa nu-i mai cheme si pe Becali sa nu-l mai aud ca nu sunt chemati stelisti la echipele nationale, sa-i duca la nationala albaniei ori la nationala Pipera! :-))))

Vezi toate comentariile (3)
Comentează