FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Naufragiaţi în Scoţia » Ploaia, cel mai mare inamic al Rapidului în cel de-al doilea cantonament

Rapid a ratat cîteva amicale din cauza ploii
Rapid a ratat cîteva amicale din cauza ploii

Articol de - Publicat miercuri, 11 iulie 2012 00:00 / Actualizat marti, 10 iulie 2012 22:01

Rapidiştii regretă că au mers în Marea Britanie pentru al doilea cantonament al verii, fiind obligaţi să anuleze pînă acum două partide amicale din cauza ploii abundente.

În timp ce majoritatea echipelor din Liga 1 au preferat Austria pentru pregătirea de vară, alb-vişiniii au ales să efectueze cel de-al doilea cantonament în sud-estul Scoţiei, lîngă St. Andrews! Decizia s-a dovedit a fi una greşită. Deşi au beneficiat de condiţii de cazare şi de antrenament foarte bune, giuleştenii au omis un aspect important: ploaia!

În ultimele zile a plouat încontinuu, lucru ce a făcut ca terenurile să fie impracticabile! Din acest motiv, rapidiştii au fost nevoiţi, pînă acum, să-şi anuleze două dintre partidele de pregătire. Cu Livingstone şi cu Motherwell, locul 3 sezonul trecut, cel mai puternic adversar din această vară.

Speră să joace azi
Giuleştenii au programat azi ultimul test, cu Hibernian, iar oficialii din Grant, printre care şi George Copos, aflat acolo pentru a urmări echipa pe viu, se roagă ca ploaia să înceteze. Puţin probabil, avînd în vedere că şansele de ploaie azi sînt de 95%, conform site-urilor meteo.

Alegerea rapidiştilor a fost una ciudată avînd în vedere că Scoţia e ţara din Regatul Unit cu cele mai multe precipitaţii anual, iar în orice ghid turistic scrie că, exceptînd lunile de iarnă, iulie şi august sînt cele în care ploaia se face cel mai mult simţită!

Scoţienii fug în Portugalia :)
Din cauza vremii nefavorabile, formaţille din Scoţia nu rămîn acasă pentru a se pregăti. De exemplu, Motherwell a fost, în această vară, într-un cantonament de o săptămînă în Algarve, o insulă ce aparţine Portugaliei.

"În ultima perioadă a plouat foarte mult, terenul a devenit impracticabil, iar arbitrii au decis anularea meciurilor" (Constantin Zotta, preşedinte executiv Rapid)

ALTE ŞTIRI DESPRE RAPID:

Reducere pentru Coman
George Copos a fost în Scoţia pentru a-i vedea pe giuleşteni la lucru şi a discutat acolo cu Dani Coman, fiind de acord să-i înjumătăţească suma de transfer, de la 125.000 de euro la 62.000: "Gratis nu poate pleca, avem nevoie de bani". Finanţatorul din Grant a discutat apoi şi despre transferuri: "Îl vreau pe Săpunaru! Într-o zi, va fi preşedintele clubului! N-am renunţat nici la Lazăr, sper să se răzgîndească şi să accepte oferta noastră".

Inbox
- Rapidiştii vor reveni la noapte în ţară după 9 zile petrecute în Scoţia. Întoarcerea la Bucureşti e programată imediat după amicalul cu Hibernian, adică la miezul nopţii!
- Stojan Vranjes, mijlocaşul care în returul sezonului trecut a evoluat la CFR Cluj, a fost propus la Rapid. Bosniacul de 27 de ani mai are contract cu Pandurii pentru încă 6 luni, dar nu e agreat de antrenorul Petre Grigoraş.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (10)
razvan__fzr
razvan__fzr  •  11 Iulie 2012, 13:44
Postat de contele100 pe 11 Iulie 2012, 08:15

Bine ca nu au fost si suporterii de sub pod, va dati seama ce se intampla in contact cu apa? Eu unul nici nu vreau sa ma gandesc....

Frustrati mai sunt unii.Adevaru e ca nu mai aparusei de mult la articolele despre Rapid.Sigur esti un mucos de 13-14 ani care n-are ce face si abereaza intr-una.Sper sa te maturizezi ca altfel esti o cauza pierduta.Si apropo poti compara fc brasov cu Marele Rapid?

brod
brod  •  11 Iulie 2012, 10:08

DACĂ APA DE PLOAIE E MOCA (PARDON: LIBERĂ DE CONTRACT!), ATUNCI COPOS E FOARTE MULŢUMIT

spivak
spivak  •  11 Iulie 2012, 10:06

Unde nu e cap degeaba sunt bani. Utecilă, du-te!

Vezi toate comentariile (10)
Comentează