FOTBAL  »  Superliga  »  RAPID

Nea Nae a cumpărat Rapidul şi e patron! :)

Articol de - Publicat miercuri, 15 decembrie 2010 00:00

Manea cumpără Rapidul de la Copos! Doar în noua ediţie a unui popular joc de strategie sportivă


Suporterii alb-vişinii care visează ca George Copos să vîndă clubul se vor regăsi în ultima versiune a celui mai popular manager de fotbal.

Realizatorii seriei Football Manager au programat ediţia 2011 a jocului astfel încît finanţatorul giuleştean să renunţe la gruparea din Grant după numai cîteva etape din campionat. Surpriza vine cînd e vorba de numele cumpărătorului! Noul boss rapidist nu e Fathi Taher, nici Lutz Stache, ci fosta glorie Nicolae Manea!

Şumi şochează şi la joc
Rapid stă totuşi bine la Manager, fiind printre cele mai tari trei echipe din Liga 1. Pentru că are rezultate bune în joc, Marius Şumudică e desemnat des "Managerul lunii" în timpul campionatului. Şumi dovedeşte însă că e tipul de antrenor imprevizibil şi în spaţiul virtual! Nu le urează ziariştilor să aibă parte de Sărbători de porci cu trichineloză, dar refuză distincţiile acordate pe motiv că i-ar aduce ghinion.

150 lei e preţul jocului Football Manager 2011, lansată oficial pe 5 noiembrie


"Eu n-am puncte în clasament cu Bistriţa şi-mi arde de jocuri?! :D Mai bine îl puneau pe Şumudică să cumpere clubul, eu nu m-am visat niciodată patron"
Nicolae Manea


Ce e Football Manager
În joc eşti omul care ia decizii, cel care stabileşte tactica şi care se ocupă de toate amănuntele care contribuie la rezultatele echipei. Eşti manager şi ai la dispoziţie fotbalişti din realitate. Îi antrenezi, discuţi cu ei, faci transferuri, alcătuieşti formaţii, participi la conferinţe de presă, cîştigi meciuri şi aduni bani pentru a cumpăra alţi fotbalişti. Football Manager a prins în rîndul microbiştilor strategi datorită detaliilor realiste.

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (4)
chr508
chr508  •  17 Decembrie 2010, 03:58

Cand am jucat eu cu RAPID s-a intamplat sa cumpere chiar Zotta clubul, deci faza cu Nae Manea e cum a zis cineva dinaintea mea, random. Oricum sunteti penibili daca ati ajuns sa comentati ce se intampla la Football Manager.

attilahun
attilahun  •  15 Decembrie 2010, 08:45

Intr-adevar Copos vinde clubul insa nu in toate situatiile il cumpara Manea, chestia e cam ”random”, au fost si alte persaoane care au cumparat clubul, inclusiv un chinez.

danzel32
danzel32  •  15 Decembrie 2010, 06:05

Articolul asta e de toata jena. Sunteti din ce in ce mai penibili. vorba lu' nessarian faceti un joc de fifa si comentati rezultatul. Alex ia-ti banii si du-te. PATETICILOR

Vezi toate comentariile (4)
Comentează