FOTBAL  »  Superliga  »  CS MIOVENI

Neaga acuză conducerea lui CS Mioveni: "A vrut să scape de jucătorii cu salarii mari" :X

Adrian Neaga
Adrian Neaga

Articol de GSP - Publicat miercuri, 28 decembrie 2011 00:00 / Actualizat miercuri, 28 decembrie 2011 20:56

Fotbaliştii echipei CS Mioveni, Andrei Mărgăritescu, Adrian Neaga şi Adrian Iordache pot părăsi gruparea argeşeană dacă îşi găsesc alte angajemente. Motivul pentru care conducerea formaţiei aflate pe ultimul loc al Ligii 1 vrea să se despartă de cei trei îl constituie salariile mari pe care trebuie să le plătească în contul lor.

"A fost un an greu. Am venit la Mioveni împreună cu ceilalţi colegi, cu Dică, cu Rică, cu Tase. Şi n-a fost ceea ce ne-am propus, ne aşteptam la altceva. Dacă ar fi stabilitate în ceea ce priveşte banca tehnică şi s-ar face mai multe ca să fie performanţă, eu zic că am putea să ne salvăm. Ăştia care am mai rămas, că unii au hotărît să rezilieze. Eu, cu Rică şi cu Iordache încă sîntem aici, dar avem hîrtii că putem să plecăm liberi la orice echipă", a spus Andrei Mărgăritescu pentru DolceSport.

"Am o hîrtie de la club că pot să mă antrenez şi chiar să negociez cu o altă echipă, dacă găsesc. Dacă nu, mă voi întoarce la antrenamente. Ei au vrut să scape... au negociat cu noi să scape de salariile mari. Sperăm să rămînă acest antrenor care este, dacă e să rămîn la Mioveni şi poate să încercăm să ne salvăm de la retrogradare. Pentru că eu cred că vor fi şi probleme cu licenţierea în vară şi sînt echipe care pot rămîne. Trebuie să ne clasăm pe un loc cît mai sus", a spus Adrian Neaga pentru acelaşi post.

"Noi sperăm şi e normal să o facem pînă la capăt, altfel la ce ne mai ducem. Dar şansele sînt mici. Încercăm să ne agăţăm de fiecare meci, acum vor vedea la final ce va fi. După 9 se începe din nou pregătirea şi ne aşteptăm cu toţii la mai mult, şi din partea noastră, şi din partea tuturor. Ne aşteptam să facem o treabă mult mai bună decît acum, ţinînd cont că eram jucători valoroşi, cu experienţă, dar nu a fost să fie", a spus şi Adrian Iordache.

9 puncte a acumulat CS Mioveni în primele 18 meciuri ale sezonului, aflîndu-se pe ultimul loc al clasamentului Ligii1

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (7)
martina
martina  •  02 Ianuarie 2012, 18:16

rica ,dica si margaritica sint intr-adevar jucatori! ei nu mint ! dar nu sint fotbalisti! ei sint jucatori la pariuri , la poker ,etc! nu mai au nici o treaba cu fotbalul ! ei nu au jucat nici macar de 5 lei in toamna asta! echipa a jucat fotbal doar la cluj in ultima etapa acolo unde asa zisii artisti ai balonului rotund nu au fost pe teren! sper ca in retur sa joace la mioveni fotbalisti tineri , dornici de afirmare ! fotbalisti gen v. gheorghe , care chiar si-a meritat banii! bravo v.gheorghe!

doru_gaz
doru_gaz  •  29 Decembrie 2011, 13:28

Multe fite , salarii mari , indisciplina si caracter zero , cam asta e bilantul "vedetelor" de la Mioveni ! Ilie Dumitrescu , un fotbalist urias comparativ cu tupeistii astia , s-a retras de la Steaua desi nimeni nu avea ce sa-i reproseze , doar pentru ca simtise el ca era momentul . Astia nu pleaca desi nu au jucat nimic tot turul , nu au pic de demnitate si se comporta ca niste fomisti de doi lei , rusine ! V-ati intrebat oare de ce au renuntat imediat antrenori ca Ilie Stan sau Stoichita ?

forza1rapid
forza1rapid  •  29 Decembrie 2011, 11:20
Postat de serginh0_sss pe 29 Decembrie 2011, 09:55

urasc genul asta de fotbalisti care nu recunosc ca sunt dati afara doar pe criterii sportive..ar fi in stare sa dea vina si pe raul,ramul si mai stiu eu ce altceva din folclorul romanesc

Astia sunt jucatorii care erau sub aripa lui Belciug si erau umflati de presa cand ei erau de fapt niste nulitati in materie de fotbal . Vezi si cazurile lui RADUT si TANASE !!!

Vezi toate comentariile (7)
Comentează