FOTBAL  »  Superliga  »  FC VASLUI - CS MIOVENI, AZI, 19:00, DIGISPORT 1 ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Neaga şi Mărgăritescu au fost reprimiţi la antrenamente Mioveniului

Articol de GSP - Publicat duminica, 15 aprilie 2012 00:00 / Actualizat duminica, 15 aprilie 2012 10:09

Adrian Neaga şi Andrei Mărgăritescu au fost reprimiţi în această săptămînă la antrenamentele Mioveniului, după ce în iarnă au fost excluşi din lot pe termen nelimitat şi trimişi să se antreneze cu juniorii.

Cei doi jucători au intrat în conflict cu tehnicianul Marian Pană în iarnă şi de atunci au avut un program special de pregătire cu antrenorul Constantin Stancu, şeful centrului de copii şi juniori al CS Mioveni.

Neaga nu a mai fost primit la echipă după ce a refuzat să-şi rezilieze contractul cu gruparea galben-verde, iar Mărgăritescu a fost trimis acasă din cantonamentul din Turcia după o dispută verbală cu antrenorul secund Dragoş Stroe. În tot acest timp, cei doi au fost plătiţi la zi de club după ce şi-au depus memorii ca să-şi primească banii.

Antrenorul Marian Pană i-a reprimit pe cei doi la antrenamentele echipei, în această săptămînă, mai ales deoarece are şi unele probleme de lot în această perioadă, jucători de bază fiind indisponibili datorită accidentărilor.

Sursă: Mediafax

„Fotbalul se «deteritorializează»! Nu mai există ceva esențial” » Un profesor de antropologie, Christian Bromberger, conferință de excepție despre o „mutație” în fotbalul de azi: „Am plecat de la tifoso, adică boală contagioasă, și am ajuns aici”

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează