FOTBAL  »  LIGA 1  »  FC BRAŞOV - STEAUA, AZI, 21:00, DIGISPORT ŞI LIVETEXT PE GSP.RO

Piţurcă, tăiat de pe foaia de joc!

Eugen Neagoe, Victor Piturca
Eugen Neagoe, Victor Piturca

Articol de - Publicat sambata, 07 august 2010 00:00

Pe foaia de joc a partidei FC Braşov - Steaua, în dreptul antrenorului, unde iniţial fusese trecut Victor Piţurcă, organizatorii au tăiat numele tehnicianului stelist şi au trecut, cu pixul, numele lui Eugen Neagoe.

În organigrama echipei, Victor Piţurcă este manager general, iar Eugen Neagoe e antrenor principal, dar la partidele de pînă acum, două la număr, antrenor a fost trecut Piţurcă.

Victor Piţurcă nu a făcut deplasarea alături de echipă la Braşov.

Playtech: BOMBĂ! Anamaria Prodan a pus interlopii să o pedepsească pe amanta lui Reghe! Ce a declarat în urmă cu puțin timp


Comentarii (5)
masinameaeata
masinameaeata  •  07 August 2010, 23:54

@shpagasin. Daca te pun sa dai 2500 lei la Steaua si-ti zice cineva sa-ti tii gura dupa aceea, cred ca explodezi indiferent de ce ineptii spui si asta pentru ca te gandesti la cei 2500 de lei, dar Bekali care desi nu a avut bani lichizi anul asta a fost nevoit sa amaneteze bunuri imobile ca sa faca rost de bani. Nu am nimic de impartit cu nimeni, dar intradevar daca pleaca Bekali in maxim un an toti suporterii Stelei o sa-l planga, uita-te la Urziceni si imi dai dreptate. De ce sa-l umiliti?

shpagasin
shpagasin  •  07 August 2010, 22:58

25 mil nu e aberant. Chiar era o suma pentru care Becali nu ar mai fi vorbit. Mie mi se pare foarte normal sa ceri atat de mult tocmai pentru a se gandi nu de 10 ori, ci de 100 de ori Becali inainte de a vorbi. Ca nu e realizabil pentru ca Becali stie deja ca va vorbi... e altceva.

dorutzu1234
dorutzu1234  •  07 August 2010, 20:27

Pe Piti il doare-n cot de Steaua!Vrea numai bani.Este cel mai mare mercenar!Nici Mourinio nu cere atat!Lasa-ne Piti!

Vezi toate comentariile (5)
Comentează
Close