FOTBAL  »  Superliga  »  PANDURII

Neagoe: "Sintem in criza"

Articol de GSP - Publicat sambata, 27 octombrie 2007 00:00

Antrenorul Eugen Neagoe a recunoscut ca echipa sa trece prin momente grele. "Daca ne uitam la punctele si la pozitia din clasament, putem spune ca sintem in criza pentru ca n-am reusit sa acumulam nimic in ultimele cinci etape, desi jocul echipei a aratat destul de bine. Orice formatie poate trece printr-o astfel de perioada, dar important este cum stim sa gestionam acest moment de criza. Eu am mare incredere in jucatori, in jocul pe care l-am aratat pina acum. Avem potential si pe parcurs ce vom cistiga meciuri, vom evolua din ce in ce mai bine", a comentat tehnicianul.

"Nu ma multumeste un punct"
Gorjenii recunosc ca nu se gindesc decit la o victorie in meciul de duminica, de la Urziceni. "La Urziceni m-ar multumi doar o victorie. Nu vreau sa avem un joc bun, sa ne cream cinci-sase ocazii, dar sa le ratam si sa facem o remiza. Nu as fi multumit cu un punct decit in cazul in care Unirea prinde o zi foarte buna", a spus Neagoe. "Urziceniul este o echipa buna, are un joc destul de compact, jucatorii stau bine pe teren. Sper sa fim mai inspirati decit ei si la final sa avem trei puncte in plus in clasament. Nu mi-am luat masuri speciale pentru un fotbalist anume", a declarat tehncianul.

Blocaj psihic
"Principalul" Eugen Neagoe a explicat de ce elevii sai nu au mai reusit sa inscrie de cinci etape. "Nu sint genul de antrenor care sa ia capul unui jucator daca rateaza, dar vreau ca sa evolueze cu mai multa dezinvoltura. Cred ca pina acum nu au marcat deoarece se precipita, se grabesc in luarea unei decizii tocmai pentru ca vor sa inscrie. Nu este usor sa fii atacant si sa fii nevoit sa iei decizii in fractiuni de secunda unde sa trimiti mingea, daca ar fi bine sa sutezi sau sa o pasezi unui coechipier. si eu am fost atacant si ii inteleg ce simt acum", a spus tehnicianul. "Cu siguranta e vorba de un blocaj psihologic deoarece nu e vorba de lipsa de valoare. Deocamdata trebuie sa ne debarasam de tot ce s-a intimplat pina acum si sa fim oportunisti in fata portii", a continuat Neagoe.

Cariera pe care și-a construit-o fotbalistul dat afară de la FCSB, umilit și numit „vagabond” de Gigi Becali: „Ne vedem peste un an!”

Cornel Dinu a jignit doi „tricolori” după amicalul naționalei: „Au nume de CAP” + Fotbalistul despre care a spus „bine că nu l-am văzut pe teren”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close