FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA - LUDOGORETS 0-2

Neagoe, vești despre liderii Mitriță și Bancu: „Sper să nu fie nimic grav”

FOTO: Facebook @UCVOficial +9   FOTO
FOTO: Facebook @UCVOficial

Articol de - Publicat sambata, 01 iulie 2023 20:49 / Actualizat sambata, 01 iulie 2023 20:49

CS Universitatea Craiova a fost învinsă de Ludogorets, scor 0-2, în al treilea amical al stagiului de pregătire din Bulgaria. Eugen Neagoe (55 de ani) consideră că a fost un test util.

Eugen Neagoe are multe de pus la punct înaintea noului sezon. Antrenorul oltenilor a găsit și o serie de aspecte pozitive în eșecul cu Ludogorets.

Cum s-au mișcat jucătorii Craiovei în cel mai tare amical al verii » Cine a ieșit în evidență și cine a dezamăgit cu Ludogorets
CSU Craiova - Ludogorets 0-2
Cum s-au mișcat jucătorii Craiovei în cel mai tare amical al verii » Cine a ieșit în evidență și cine a dezamăgit cu Ludogorets

Eugen Neagoe, după Universitatea Craiova - Ludogorets

„A fost un test util, chiar dacă cei de la Ludogorets au fost mult mai proaspeți. Ei s-au antrenat lângă noi de când suntem aici. Noi am avut două antrenamente ieri, de câte 11 kilometri pentru fiecare jucător. De dimineață am mai avut un antrenament.

Nu am vrut sa îmi menajez jucătorii. Pe noi ne interesează cum vom arăta în campionat și sigur ne-am dori să nu avem accidentări și să avem un joc bun”, a spus Eugen Neagoe, la „Liga Digisport”.

Eugen Neagoe este încântat de revenirea căpitanului Nicușor Bancu: „Cred că arată din ce în ce mai bine. A jucat azi 45 de minute, putea să și marcheze. Contează mult pentru noi”. 

Despre accidentarea lui Mitriță, înlocuit după o jumătate de oră: „Mitriță a fost călcat pe tendon, sper să nu fie ceva grav. Mai acuză unele probleme jucătorii, dar mă bucur că nu au ieșit din pregătire. Zajkov. care a venit accidentat de la națională, și Baiaram sunt cei care nu s-au antrenat”.

VIDEO. Alexandru Mitriță, accidentat în amicalul CS Universitatea Craiova - Ludogorets

Citește și alte știri din cantonamentele formațiilor de Liga 1:

Cum s-a descurcat FCSB cu Anderlecht » Echipa GSP din Olanda a analizat fiecare jucător: doi MVP de nota 8, o mare dezamăgire + un debut ratat
FCSB - ANDERLECHT 2-5
Cum s-a descurcat FCSB cu Anderlecht » Echipa GSP din Olanda a analizat fiecare jucător: doi MVP de nota 8, o mare dezamăgire + un debut ratat
Glume cu Borja Valle, la amicalul Rapidului: „Mamă, dacă ai ști ce te înjurau unii când erai la Dinamo!”
RAPID
Glume cu Borja Valle, la amicalul Rapidului: „Mamă, dacă ai ști ce te înjurau unii când erai la Dinamo!”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (2)
eunescu09
eunescu09  •  02 Iulie 2023, 12:11

Am citit azi, uluit, undeva, un titlu de presa absolut halucinant; "Surpriza uriașă la CSU!". Țineți-vă bine, autorul ne informa, de parca ar fi căzut Putin, ca Neagoe ii are în pregătiri, nu o sa vina sa credeți, pe Bancu și Baiaram. Dumnezeule, chiar ne-am pierdut mințile? Autorul era uluit ca doi jucători de fotbal au fost accidentați și s-au recuperat. Muriseră? Nu. Au fost în moarte clinica? Nu. Fuseseră declarați teroriști și încarcerați pe viata? Nu. Doar fuseseră accidentați, cum se întâmplă adesea la fotbaliști. Cum este posibil sa spui ca asta este o surpriza uriașă și ca Neagoe a spus, declarat, mărturisit ce se întâmplă în clubul lui Rotaru. Este absolut hilar.

dandana
dandana  •  02 Iulie 2023, 08:26

Neagoe Dă-ți demisia și lasă-ne. Lasă-ne cu acești patroni care pupă patronul în funt doar sa antreneze undeva, și în plus îți bați joc de suporteri care într-o zi te veneau. Ne-am săturat să spui că ai transferuri aducând pe Bancu. Tu ai probleme la cap omule? Bancu a fost și nu a câștigat campionatul. Adu-ne jucători care pot, lasă-ne cu *** asta ca ne plictisești. Ba joci bine și este nedrept ca ai pierdut, ba jucători au gafat. Pai dacă au gafat cine i-a antrenat? Eu? Sau poate tu! Fi deștept și lasă-ne, nu ești antrenor de echipă mare, iar noi nu mai avem răbdare sa așteptăm ca să ne batem cu cineva. Echipa de acuma doar cu mititelu va bateți, CFR și fcsb se întăresc, voi nu faceți absolut nimic. Doar va bateți joc de cei ce iubim echipa asta, și tu îți bagi bani în buzunare ajutând acest patron să își bata joc. Rușine să îți fie!

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (2)
Comentează