FOTBAL  »  Superliga  »  CSU CRAIOVA

Eugen Neagoe vine cu precizări în privința contractului cu Universitatea Craiova » Mihai Rotaru: „Este un sezon nesatisfăcător din punct de vedere al rezultatelor”

Articol de - Publicat vineri, 19 mai 2023 15:37 / Actualizat vineri, 19 mai 2023 15:56

Antrenorul Universității, Eugen Neagoe, a dezvăluit că acordul său cu Craiova, scadent în 2024, se prelungește automat cu doi ani dacă sezonul viitor ia campionatul.

Meciul cu Rapid, de luni, ora 20:30, e crucial pentru Universitatea Craiova în bătălia pentru Europa. Dar o eventuală ratare a singurului obiectiv rămas în picioare, prezența în Conference League, nu va afecta poziția antrenorului Eugen Neagoe.

În ianuarie, când a semnat până-n vara lui 2024, patronul Mihai Rotaru i-a fixat o clauză de titlu. Obligtorie abia în 2023/2024! Geană a confirmat-o ieri, în conferința de presă premergătoare duelului din Giulești, și a dezvăluit, în același timp: „Dacă sezonul viitor câștig campionatul, contractul mi se prelungește automat până-n 2026”.

La anul obiectivul este clar pentru mine și pentru toată lumea din club și anume campionatul. Mi-aș dori să fac eventul! Nu m-am uitat pe CV-ul vreunor jucători propuși. La acest club nu vin propuneri. Pentru vară știu doar că vom aduce oameni care să valorifice nivelul lotului. Trebuie să se înțeleagă că acest club nu caută mediocri.

- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

Mihai Rotaru: „Nu cred că Neagoe a ratat aceste obiective”

După remiza cu Farul (1-1), din runda trecută, au apărut discuții cu privire la viitorul lui Neagoe pe banca oltenilor, comentat astfel de președintele clubului, Sorin Cârțu: „Nu mi-a displăcut cum a jucat echipa în perioada cu Eugen Neagoe. A semănat cu cea din perioada lui Laurențiu Reghecampf. În privința lui Eugen, decizia e la patronat”.

Informația potrivit căreia Geană ar putea fi înlăturat dacă echipa nu prinde Conference League a fost spulberată ulterior de patronul Mihai Rotaru: „Pentru mine, până la acest moment, este un sezon nesatisfăcător din punct de vedere al rezultatelor. Nu am realizat pragul de sus a ceea ce ne-am propus. Există și pragul de jos, calificarea în Europa. Nu cred că Neagoe a ratat aceste obiective. Vorbim de încredere și perspective. Am fost cea mai ghinionistă echipă de play-off”.

Rapidul are altă față acasă, stadionul lor e complicat. În Giulești se joacă mai tare, sper ca domnii arbitri să fie atenți, să ia cele mai bune și mai corecte decizii și când spun asta mă gândesc și la integritatea jucătorilor. Eu personal am amintiri frumoase din meciurile cu ei. În sezonul 1988/1989 am jucat acolo și am înscris golul victoriei în minutul 90 și Rapidul a căzut în B.

- Eugen Neagoe, antrenor CSU Craiova

12.000de euro lunar este salariul lui Eugen Neagoe la Universitatea Caiova

VIDEO Etapa 9 - Play-off / Match Preview Rapid - CSU Craiova

Citește și alte știri din Superliga: 

Rapid a făcut primul transfer al verii! Internațional român a semnat deja noul contract

Adrian Mutu ar fi pe lista unei naționale: „Reprezentanții săi sunt deja în țară”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
.k.u.b.a
.k.u.b.a  •  19 Mai 2023, 19:06

Obiectivul lui Nenea Joe E sa ia FCSB titlul. ASA a ordonat Rotarul. E in grafic!

zb59
zb59  •  19 Mai 2023, 18:13

Neagoe=pseudo antrenor! Cu acest ins Universitatea nu poate iesi din zona mediocritatii in care se afla acum! Echipamnu joaca nimic, sau nimic joaca, iar el viseaza titlul, ba chiar eventul!???? Incompetnta, numele tau este Neagoe!

Banila13
Banila13  •  19 Mai 2023, 17:56

La declarații Neagoe este campion, la cautatul scuzelor după meciuri e lider singura problema este jocul echipei. Antrenorii care declara in primul an nu avem obiectiv campionatul dar in al doilea da ei își asigura contractul pe primul an . Ei știu sigur de la început ca nu au nici o șansa la campionat dar cel puțin știu ca pot antrena in primul an și începe pe al doilea pana conducerea îl da afara.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează