FOTBAL  »  Superliga  »  FC BRAŞOV - DINAMO 2-2

Neculaie îl pune la zid pe tuşierul care i-a furat victoria cu Dinamo: "Pe Nagy să-l angajeze Badea!" :X

Articol de - Publicat miercuri, 08 august 2012 00:00 / Actualizat marti, 07 august 2012 22:24

Ioan Neculaie nu-l iartă pe tuşierul care le-a negat "stegarilor" victoria luni seara


Continuă scandalul provocat de Miklos Nagy la partida FC Braşov - Dinamo 2-2, de luni seara. Eroarea asistentului clujean, care a semnalizat ofsaid la o fază în care Dragoş Grigore marcase în propria poartă, n-a fost încă uitată de ardeleni. Patronul Ioan Neculaie a răbufnit ieri la GSP TV: "Nagy mai bine s-ar face vînzător la aprozar, el pur şi simplu nu are ce căuta în fotbal. Dinamo nu avea nevoie de hoţia lui pentru că în Europa nu o să tragă nici un arbitru cu ei! Poate îl ia domnul Nicolae Badea în conducere şi se lasă de meseria de arbitru, că nu e pentru el".

Acelaşi Neculaie a insinuat la sport.ro că meciul Dinamo - CSMS Iaşi (5-2), din runda a 2-a, n-a fost tocmai curat: "Se întîmplă lucruri ciudate în campionat. Mi s-a părut ciudat să văd scoruri foarte mari la meciurile lui Dinamo şi ale Stelei. Să dea băiatul ăla, Ţucudean, 4 goluri într-un singur joc... Aţi văzut că la Braşov nu a marcat, de aia nici nu m-am temut de el".


Greşelile majore pro-Dinamo făcute de Nagy
An Meci Gafă
2012 FC Braşov - Dinamo 2-2, Liga 1 A anulat golul de 3-2 al gazdelor
2011 Steaua - Dinamo, finala Cupei N-a semnalizat un penalty la faultul lui Moţi asupra lui Nicoliţă
2006 Dinamo - Steaua 1-0 Pe semnalizarea lui a fost eliminat Thereau, infracţiunea nefiind observată de nimeni

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
cainerrosu
cainerrosu  •  09 August 2012, 13:23

a. Minutul 12 : fault la Rus in careul brasovenilor : penalty sau lovitura indirecta 1 b. Golul 2 inscris de Buga : offside clar nesemnalizat ! ( mingea a venit dintr-o deviere nu primita direct de la jucatorul dinamovist !

prala
prala  •  08 August 2012, 17:02

Fără poze că se vede CLAR că de fapt A FOST OFFSIDE. Multă sănătate și să ne vedem în retur. Cei care au văzut de fapt meciul, au văzut că DINAMO a dominat partida (nu Brașovul care a jucat 20 min.), iar rezultatul a fost cel puțin echitabil, dacă nu chiar nedrept pentru Dinamo. Încă odată SĂNĂTATE!

bendyx066
bendyx066  •  08 August 2012, 14:02

bai cuibar de oua n-=ai ce face in fiecare zi si batjiocoresti un club ca dinamo cita brinza ti-a bagat in cuibar oierul sef. vezi si blaturile incepute de oier din etapa 3 -a

Vezi toate comentariile (19)
Comentează