FOTBAL  »  Superliga  »  FCSB

Nedumerirea lui Reghecampf când se uită la FCSB: „Vorbesc cu MM, cu patronul, dar nu pot întreba asta”

Articol de GSP - Publicat marti, 16 iunie 2020 19:28 / Actualizat marti, 16 iunie 2020 21:20

Laurențiu Reghecamf (44 de ani) nu a putut să numească un lider clar în lotul celor de la FCSB.

Gigi Becali speră să obțină sume consistente din vânzarea lui Florinel Coman, Dennis Man sau Olimpiu Moruțan. Reghecampf, omul cu două titluri obținute pe banca celor de la FCSB, spune că acest lucru va fi posibil doar dacă jucătorii în cauză vor avea prestații notabile în meciurile internaționale. Mai departe, antrenorul lui Al Wasl a vorbit despre jucătorii care ar trebui să își asume rolul de lider. 

Reghecampf: „Nu pot spune cine e lider la FCSB”

„Trebuie să joci internațional, să te califici în Europa League, pentru că în grupele Ligii e foarte greu. Trebuie să faci meciuri bune la echipa națională, ca să pleci pe bani buni. Nu pot spune cine e liderul de la FCSB. Nu știu cum e atmosfera în interiorul echipei, nu am întrebat. Am mai vorbit cu MM (n.r. Mihai Stoica), cu patronul, dar nu îmi permit să întreb astfel de lucruri.

Tănase este deja un jucător cu personalitate, Florinel Coman la fel, Man, dar ei sunt jucători de bandă, pot deveni lideri, dar îți trebuie un jucător la mijloc care să țină totul în mână, să controleze situația. Asta se poate stabili doar între ei. Degeaba aș încerca eu sau patronul să împingem pe cineva în față. Cu astfel de lucruri te naști, cu calitățile de lider”,

VIDEO / Helmuth Duckadam și-a anunțat în direct demisia: „Nu mai sunt dorit. Mai bine plec eu, decât să mă dea afară”

Citește și alte știri despre FCSB:

Laurențiu Reghecampf îl contrazice pe Duckadam: „Pe mine m-a deranjat de multe ori. Întrebați-l, să vedeți dacă mint”

De pe patul de spital, Cornel Dinu a vorbit cu GSP despre situația critică a lui Dinamo: „Doar asta mai pot să fac”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (6)
278015896506657
Todinca Mihai  •  16 Iunie 2020, 22:25

Spunea într-o alta publicatie sportiva, ca pentru a putea fi vinduti pe multi bani cei trei" atacanti valorosi " fara goluri astia se intilnesc cu golul din paste in craciun ( cui ii trebuie atacanti care sa dea goluri doar cind ciupesc cite un penalti???!!!) ar trebui sa joace in cupele europene , dar daca nu cistiga cupa, situatia in campionat e destul de problematica pentru ei, ca mai sint si altii cu pretentii, si ar putea becali ramine iar cu buzele umflate, si cu promisiunea obisnuita pentru suporterii naivii ca la anul iar cistigam campionatul si cu "marile vedete" nevindute!

p.rares
p.rares  •  16 Iunie 2020, 21:31

Acest asa zis antrenor se baga in seama singur.Nu ne intereseaza parerile tale,vezi-ti de teatrul tau pe care-l joci intr-un campionat fara valoare.Asta chiar se crede vedeta.

fuller
fuller  •  16 Iunie 2020, 21:07

Pot sa ii clarific eu nedumerirea.... Liderul e bineinteles Gigi, ca el ia toqte deciziile, el centreaza si el da cu capul. Hai sa fim seriosi: un lider adevarat pe teren are personalitate si coloana vertebrala. Un asemenea jucator nici nu ar accepta sa vina la FCSB ca sa fie parte din stana lui Becali. Iar daca ar fi convins sa vina pentru bani, Gigi ii va deforma personalitatea ca sa il transforme intr-o *** supusa. Ca oricum filozofia de joc pare sa fie sa ii mute pe toti pe teren de pe o pozitie pe alta, ca el vrea jucatori universali, specialisto pe toate posturile. Cum sa existe un lider adevarat acolo, sa-i umbreasca puterea deciziilor lui Gigi? FCSB edoar o gara intermediara pentru jucatori ca sa fie vanduti la taraba si sa ii aduca ceva profit din negot. Nu e o echipa de fotbal.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează