FOTBAL  »  Superliga  »  STEAUA

Negocieri dure » Cît i se cere lui Becali pentru a rezolva transferul dorit de Rădoi. Stelistul a oferit un jucător la schimb

Articol de GSP - Publicat marti, 25 august 2015 15:13

Steaua vrea să îşi rezolve probleme din defensivă, după plecarea lui Tamaş şi Luchin, şi vrea să îl transfere pe Ivan Gonzalez de la ASA Tg. Mureş.

Înainte de meciul dintre cele două formaţii, din etapa a şasea, patronul Gigi Becali a declarat că şi-l doreşte pe fundaş.

Cei de la ASA sînt dispuşi să renunţe la fundaşul de 27 de ani şi cer 350.000 de euro pentru transferul lui Gonzalez.  Steaua vrea să îl ofere la schimb pe mijlocaşul Aymen Tahar, intrat în dizgraţia lui Becali, dar mureşenii ar prefera banii, potrivit DigiSport.

Gregory Tade, Sulley Muniru, Aymen Tahar, Jean-Sony Alcenat, V. Mihalcea, Alex Tudorie, Cătălin Carp și Hamroun sînt jucătorii transferaţi în această vară de Steaua.

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (63)
gabri80el
gabri80el  •  27 August 2015, 06:54

apropo in locul lui panti ar merge chiar invincibilul moti :)))

gabri80el
gabri80el  •  27 August 2015, 06:51
Postat de ungurul_vesel pe 25 August 2015, 19:14

Omul a venit cu o varianta pe care o considera el optima. Daca tot critici fiecare jucator ales de el ar trebui sa numesti niste inlocuitori si nu doar sa critici de dragul de a critica. Spre exemplu eu cred ca nu se poate juca doar cu un singur om care face faza defensiva de la mijloc in sus, nici macar barca nu joaca cu un singur mijlocas defensiv!

pai din cei cunosc eu si cat am vazut la ei cat au jucat la nationala cred ca ar fi bun orice jucator din liga 1 in locul lui panti , torje si papp. cauta si tu aleatoriu pe postul fiecaruia si te vei convinge de acest lucru. pana si copii de mingi par mai buni decat ei:))))) spre ex desi nu-l agreez adi popa chiar daca se arunca caun butoi la orice atingere parca are alta determinare. torje daca a facut un sprint sau a tras un sut ( sigur peste poarta) nu mai auzi de el tot meciul iar noi nu avem nevoie de jucatori doar ca a facut candva ceva :) daca a facut.un alt exemplu ar fic a in locul lui papp sa nu joace nimeni altfel n-ar mai fi asa mare pericolul asupra noastra:) orice fundas fie de la dinamo ,craiova etc poate fi mai bun cred eu. iar domnului panti usor ar putea sa-i ia locul balgradean dar cel mai util cred ca ar fi tatarusanu deoarece panti are ceva din papp si tare mi-e ca n-o sa avem surprize la meciul cu ungurii din partea lui daca va fi titular.

andyandrei2015
andyandrei2015  •  26 August 2015, 00:59
Postat de manty_one pe 26 August 2015, 00:49

Pretul corect cred ca ar fi 200.000 de euro si Tahar!!

nu doar tahar in schimb ,nu e mare piesa asta

Vezi toate comentariile (63)
Comentează