FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiță despre strategia lui Dinamo: ”Transferăm jucători liberi de contract, altul este targetul nostru în 2016”

Articol de GSP - Publicat joi, 07 ianuarie 2016 20:10

Ionuț Negoiță, patronul celor de la Dinamo, a vorbit despre strategia de transferuri din această iarnă a echipei sale.

”Am picat de acord cu domnul Rednic în privința jucătorilor pe care îi vom aduce în această iarnă. Ar trebui să fim mai puternici, pentru că ne-am propus să aducem jucători mai buni decît cei care au plecat.

Noi ne dorim jucători care să ne asigure creșterea. Bugetul de transferuri va fi mic și va fi pentru tineri. Noi vom încerca să aducem jucători liberi. Dacă vom vinde pe cineva, și bugetul va suferi modificări. Nimeni nu cumpără pe bani în România. Targetul pentru 2016 este să investim la copii și juniori”, a spus Ionuț Negoiță la DigiSport.

...despre posibilitatea de a vinde clubul: ”Dacă vine cineva mai potent decît mine și face dovada că poate finanța echipa mai bine, atunci în secunda doi îi dau echipa. O singură condiție: să rămîn și eu acționar minoritar”

...despre situația de la club: ”E cel mai bun an al meu la Dinamo, dar ne propunem mult mai mult. Mă bucur că suporterii sînt alături de noi. Lucrăm și la stadionul nou, chiar dacă nu facem mult tam-tam. Sîntem mult înaintea celorlalți cu documentația”

 

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (225)
gizeh
gizeh  •  08 Ianuarie 2016, 11:21

.......neputință și umilință-n ADN........ e FCDB :D

caminero
caminero  •  08 Ianuarie 2016, 08:54
Postat de bakunin pe 08 Ianuarie 2016, 01:08

***

Încă nu l-aţi banat pe nebunul ăsta?!? Auzi, se uită el la IP-uri! Păi mă berbecule, prin asta nu faci decît să demonstrezi că eşti membru al redacţiei GSP, sau angajat al lor, ceea ce nu ne poate provoca decît silă.

192962717708788
Bianca Benea  •  08 Ianuarie 2016, 06:32

Bai bogdanny8 ce naiba spui tu mai drogatule ca nu se intelege nimic fii mai explicit janki

Vezi toate comentariile (225)
Comentează