LIGA 1  ·  FC BRAŞOV - STEAUA 3-1

Negoiţă îi dă replica managerului stelist: "MM chiar e un terminat!"

Articol de — Joi, 29 Noiembrie 2012, 00:00

Stoica spusese despre dinamovist că "vorbeşte şi neterminatul ăsta, care e fratele lu' fra-su'". Acţionarul "cîinilor" a reacţionat: "Deci eu mai pot fi şlefuit, el însă e un terminat, nu mai are nici o şansă"


Războiul Steaua - Dinamo se duce şi altfel decît pe teren. Polemica iscată între managerul general al Stelei, Mihai Stoica, şi unul dintre acţionarii clubului din Ştefan cel Mare, Ionuţ Negoiţă, continuă. MM l-a ironizat pe oficialul dinamovist într-o postare pe Facebook: "Sîntem la 15 puncte şi de neterminatul ăla, care e fratele lu' fra-su'".

Negoiţă a ţinut să-i răspundă într-un interviu exclusiv acordat GSP TV. La întrebarea reporterului "Vă deranjează că vă atacă oameni de fotbal?", finanţatorul roş-albilor a răspuns: "Păi, mă atacă oameni de fotbal sau bătăuşi care lovesc şi bat suporterii în tribune în timpul meciurilor?! E o diferenţă". Negoiţă s-a referit la momentul din mai 2005, cînd Mihai Stoica a coborît din lojă, în timpul meciului Steaua - CFR Cluj, şi, însoţit de gărzile de corp ale lui Gigi Becali, a lovit cu pumnul în figură un fan al roş-albaştrilor!

Şeful lui Dinamo a continuat: "Nu prea aş vrea să-i răspund acestui personaj deoarece eu nu prea bag în seamă oamenii mici, însă am înţeles că a zis despre mine că sînt un neterminat. OK, dacă eu sînt neterminat, el chiar e un terminat! În cazul meu mai există o şansă, mai pot fi şlefuit, mai am de la cine să învăţ. În cazul lui, care e un terminat, nu mai există nici o speranţă!".


"E mult tupeu în ce face Mihai Stoica şi e în mare pericol să sfîrşească tragic. Trăim în România şi la cîte a spus şi la cîte a făcut, va găsi un nebun pe stradă care îl va pune la punct"
Viorel Moldovan, la DolceSport

"Credeam că sînt prieten cu Viorel Moldovan, se pare că n-am fost eu atent şi nu eram. Zice că o să sfîrşesc tragic. M-am speriat grav şi mi-am făcut comandă pe eBay pentru vestă, dar nu ştiu unde să comand pantaloni antiglonţ"
Mihai Stoica, manager SteauaCrezi că ai avut deja COVID-19? Iată ce ar trebui să știi. Mulți sunt asimptomatici

Libertatea

Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează

Agenda

Oră Competiție / Post TV
17:30 Emisiune TV

Fotbal Club

Digi 1
19:00 MotoGP Classics, Premieră

Marele Premiu al Africii de Sud

Digi 2
19:30 Emisiune TV

Digi Sport Special

Digi 1
21:00 Premieră

Inside Serie A

Digi 3
Program TV complet

Liga 1