FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă strigă adunarea: "Se apropie termenul de licenţiere! Trebuie să găsim o soluţie"

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 13:00

Acţionarul dinamovist, Ionuţ Negoiţă, a recunoscut că oficialii lui Dinamo s-au întîlnit şi că se grăbeşte găsirea unei soluţii, mai ales pentru că termenul de licenţiere este destul de aproape.

Negoiţă crede că în două-trei săptămîni se va clarifica situaţia, variante fiind şi se va alege cea mai bună dintre ele.

"Sînt discuţii, sînt variante. Pot confirma că ne-am întîlnit şi ne vom întîlni să căutăm cea mai bună soluţie pentru Dinamo. Restul sînt detalii. Nu e nimic bătut în cuie.

Avem variante şi încercăm să o găsim pe cea mai bună dintre ele. Încercăm să rezolvăm această problemă a lui Dinamo, să facem un club stabil financiar, dar şi din punct de vedere organizatoric şi al performanţei. Restul sînt detalii. 

Se apropie termenul de licenţiere şi trebuie să găsim o soluţie. Cred că în două-trei săptămîni se poate clarifica situaţia. Pînă nu avem lucruri foarte clare, jucătorilor nu le poate promite nimeni nimic.

Le-am transmis că sîntem relativ aproape de a găsi o soluţie care să rezolve această problemă pe termen lung. Încă două săptămîni pot avea răbdare şi încredere că lucrurile se vor rezolva", a declarat Negoiţă la televiziunea sportro.

Negoiţă preia controlul » Omul de afaceri va deveni acţionar majoritar la Dinamo!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Ce susține MM Stoica că face săptămânal pentru suporterul pe care l-a pocnit: „Cumva am reparat-o”


Comentarii (16)
cristi1o97
cristi1o97  •  28 Februarie 2013, 10:25
Postat de vaalah pe 27 Februarie 2013, 14:37

Un naiv ca tine nu face diferența intre adevăr și minciuna . Dupa ce duminica FC RUȘINEA ROMÂNIEI 1948 a încercat penibil cu cel mai ieftin preț la bilete din istoria RO , 3 lei și nu a adus decât o mana de naivi în Ștefan cel Mare acum se încearcă o noua păcăleală. ______ Romanii sunt sătui de umilințele din fiecare an când FC ȘAMPANIA nu poate trece de turul preliminar și așteaptă cu nerăbdare ca UEFA pe 31 martie sa interzică accesul în cupele europene ale acestui club decedat spiritual .

ba da ce te bate grija pe tine de Dinamo , ma spune drept tu ești Dinamovist , uitate ba la 5teaua voastră , și la blaturile voastre , nu mai comentați , le știți voi pe toate , Dumnezeule . Tot prost ești oricum , la munca , mai lăsați comentările de 2 lei , toată lumea știe fotbal , rușinea româniei sunt oameni ca tine guștere ,

dog_one
dog_one  •  27 Februarie 2013, 17:59

BORCEA CU NEGOITA E ACTIONARIATUL IDEAL PENTRU DINAMO! SI CU SIGURANT DACA BADEA PLEACA LA ANUL VOM FI IAR CAMPIONI. FORZA DINAMO

bogdanc77
bogdanc77  •  27 Februarie 2013, 17:27
Postat de cobra234 pe 27 Februarie 2013, 16:31

MARI FRAIERI,,CAT COSTA BAZA SPORTIVA ? IN CAZUL IN CARE E ADEVARAT,,SI CATE DATORII ARE DINAMO??? EU CRED CA-L COSTA MAI SCUMP ,DATORIILE LUI DINAMO ,DECAT SA CUMPERE DIRECT BAZA SPORTIVA,,DAR ASA SANTETI VOI DINAMOVISTII,,SUSPICIUNI LA ORICE PAS,,,PE STADIOANE NU MERGETI, DAR AVETI PRETENTII LA STADIOANE,,PENIBIL ...NICI LA MECIUL DE TREI LEI NU ATI FOST CAPABILI SA ADUCETI MACAR 10 MII LA STADION,,,PAI CU CE BANI SA SE FACA PERFORMANTA?..DECAT SA COMENTATI AIUREA, MAI BINE ATI PROMOVA O CAMPANIE DE READUCEREA SUPORTERILOR LA STADION,,PRIN PREZENTA VOASTRA LA STADION ECHIPA INFLORESTE,,LIPSA VOASTRA O VA DUCE LA RETROGRADARE..ASA CA CIOCUL MIC,,SI LA STADION CU VOI NU PE NET

Taci mai oaie bleaga. Te-ai gasit tu lupul moralist. Vrei sa iti aduc aminte cati ati fost voi acum 2 ani la stadion? Ca erati in jur de 2000 de suporteri acasa !!!! Pe national arena cu Brasov (cand ati batut cu acel 11 m inventat la faultul asupra lui Nila) ati fost in jur de 6000. Ba 6000 pe National Arena !!!!! Spre deosebire de belciug al vostru.....ai nostri nu vor sa investeasca in jucatori de vreo 3 ani de zile. Sa merg ca sa le promovez managementul dezastros....NU multumesc. Si nu va mai fati dupa cires ca 80 % din suporterii vostri sunt de rezultat !!!!!!

Vezi toate comentariile (16)
Comentează