FOTBAL  »  Superliga  »  DINAMO

Negoiţă preia controlul » Omul de afaceri va deveni acţionar majoritar la Dinamo!

Negoiţă a declarat că va investi sume considerabile la Dinamo dacă va prelua puterea de decizie la club
Negoiţă a declarat că va investi sume considerabile la Dinamo dacă va prelua puterea de decizie la club

Articol de GSP - Publicat miercuri, 27 februarie 2013 00:00 / Actualizat miercuri, 27 februarie 2013 02:13

Surse din cadrul clubului afirmă că Negoiţă a ajuns la un acord cu Nicolae Badea pentru a deveni acţionarul principal al "cîinilor", iar afacerea va fi oficializată în cel mai scurt timp.

Ionuţ Negoiţă, 39 de ani, va deveni acţionarul majoritar al lui Dinamo! Omul de afaceri va prelua acţiunile lui Dragoş Săvulescu, se vorbeşte chiar de faptul că va lua şi-o bună parte din acţiunile lui Nicolae Badea, astfel încît să devină factor de decizie la clubul din Ştefan cel Mare. Surse de încredere din cadrul grupării au dezvăluit ieri că afacerea a fost perfectată între şefii "cîinilor", doar mici detalii urmînd să mai fie stabilite.

"Ţineţi echipa în priză"
Mai mult, Negoiţă chiar a avut discuţii cu membrii staff-ului tehnic şi le-a transmis acestora: "Vă rog să ţineţi echipa în priză, în maximum două săptămîni vom clarifica toată situaţia la Dinamo! Transmiteţi jucătorilor să fie concentraţi la meciuri, la antrenamente, şi le va fi foarte bine. Nu pot da prea multe detalii acum, dar vă spun doar că o să fie bine".

Negoiţă declara la începutul "războiului rece" din interiorul clubului Dinamo, în luna decembrie, că va ajunge cu plata la zi a salariilor jucătorilor şi angajaţilor imediat cum va prelua puterea. Roş-albii intră în curînd în a patra lună de întîrziere salarială.

Se fac şi transferuri
Totodată, ca un semn suplimentar că este pregătit să preia controlul total al "haitei", Negoiţă le-a mai spus celor de la echipă: "Foarte curînd vom discuta şi de două transferuri, voi debloca nişte bani pentru aceste tranzacţii".

Nicolae Badea n-a confirmat aseară discuţiile cu Negoiţă, însă şi jucătorii mărturiseau: "E clar că Negoiţă va prelua puterea, e singurul care vorbeşte, iar mesajul lui către echipă a fost clar. Un alt semn a fost că a plătit o treime din salariul pe luna noiembrie şi ne-a zis de acum o săptămînă că va face ca lucrurile să se îndrepte la Dinamo".

900.000 de euro ar trebui alocaţi doar pentru plata salariilor restante către jucători şi către angajaţi, plus alţi 1,2 milioane de euro pentru alte datorii ce trebuie achitate pentru obţinerea licenţei de Liga 1

"Acţionarii s-au întîlnit, au rezolvat problemele între ei, s-au unit. Au făcut o înţelegere. Badea este în refacere după o problemă medicală, Negoiţă merge cu mine sîmbătă, la Real-Barca, iar Săvulescu s-a însurat cu Hollywood-ul" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

" Borcea nu se mai întoarce, e speriat că ar putea fi condamnat din cauza fotbalului" (Dumitru Dragomir, preşedinte LPF)

32 de ani de la moartea tragică a fotbalistului român „mai talentat decât Hagi” » Cum l-a „vânat” Securitatea și de ce nu s-a înțeles nici cu Dobrin, nici cu Hagi: „Gică îl înjura, îl scuipa”

SPECIAL GSP | Povestea-thriller a lui Claudiu Bozeșan, fotbalist ce a învins-o pe Dinamo într-un blat stricat de Poli Timișoara: „Nu mi-a fost frică de ordinele primite!” + Dramă imensă după ce fratele i-a murit într-un misterios accident de camion


Comentarii (53)
gabineg
gabineg  •  27 Februarie 2013, 18:43

Nu pot decat sa sper ca Negoita va fi un "rau" mai mic decat cel actual...

ovidiu_3003
ovidiu_3003  •  27 Februarie 2013, 18:04

Nu cred ca Neacoita o sa l asculte pe domnul Toma ...desi i a dat un sfat pertinent ...

tomagh
tomagh  •  27 Februarie 2013, 16:37

Domnule Negoiță, Sunt dinamovist, economist și om de afaceri. Dacă aveți bani, sunteți bine intenționat, vreți să investiți bani la Dinamo și să ridicați clubul de unde este, BĂGAȚI-VĂ! Suporterii vă vor fi recunoscători și vă vor iubi mai mult decât pe Cristi Borcea. Dacă nu, stați cuminte, pentru că nu vă veți spăla cu toată Dâmbovița. Suporterii nu vor mai suporta o nouă umilință. Ascultați un sfat decent și respectuos de la un om ce știe ce înseamnă investiția. Cu respect, Gh. TOMA

Vezi toate comentariile (53)
Comentează