FOTBAL  »  Superliga  »  CFR CLUJ

UPDATE Mandorlini va fi doar consultant! SURPRIZĂ: cine e până la urmă ALESUL lui Nelu Varga pentru banca tehnică a lui CFR Cluj

Articol de , - Publicat miercuri, 03 aprilie 2024 14:56 / Actualizat miercuri, 03 aprilie 2024 20:14

Situația tensionată din birourile lui CFR Cluj este pe cale de a se încheia. Adrian Mutu a demisionat astăzi. Echipa va avea un nou antrenor în derby-ul cu Rapid. De ultimă oră s-a aflat că banca tehnică va fi preluată până la urmă de Ovidiu Hoban, fostul mijlocaș al ardelenilor. Mandorlini va avea rol de consultant tehnic.

UPDATE 20:30 » Anunțul făcut de CFR Cluj

Într-un comunicat oficial, CFR Cluj a anunțat că interimatul va fi asigurat de staff-ul actual, fără să dea nume.

Momentele tensionate ne arată, de fiecare dată, că suntem puternici și că avem capacitatea de a ne ridica. Am reușit în trecut, vom reuși ca și acum să ducem mai departe spiritul alb vișiniu!

Un episod nefericit nu reprezintă o bătălie complet pierdută! Vom munci, ne vom replia și vom continua lupta pe care acest play-off o impune! Așadar, în perioada următoare, interimatul pe banca echipei noastre va fi asigurat de staff-ul tehnic din cadrul clubului.

- comunicat CFR Cluj

UPDATE 18:15 » Noua formulă găsită de Varga pentru CFR Cluj: Mandorlini, consultant. Ovidiu Hoban se va ocupa de echipă

Deși a sosit în urmă cu puțin timp la Cluj, Andrea Mandorlini nu va fi cel care se va ocupa de echipă. Surse autorizate GSP susțin că cele mai mari șanse să preia echipa, ca interimar, le are Ovidiu Hoban (41 de ani), fost mijlocaș al echipei și actual antrenor la U18, după ce a trecut și pe la echipa U16.

Plătit în continuare de CFR Cluj, ca scouter, Mandorlini ar putea urma să ocupe rolul de consultant tehnic, în cazul în care se va apela la el.

Ovidiu Hoban va face cuplu cu Francisc Dican, posesor al licenței PRO, potrivit Fanatik.

Ovidiu Hoban, care a adunat și 30 de meciuri la echipa națională, e unul dintre cei mai importanți jucători ai clujenilor. Are 5 titluri cu CFR Cluj, și două în Israel, cu Hapoel Beer Sheva. Pe deasupra, a câștigat două supercupe ale României, ambele cu CFR Cluj, o cupă a României cu Petrolul Ploiești și o supercupă a Israelului, cu Hapoel Beer Sheva.

El s-a retras în finalul sezonului 2021-2022 și a rămas în cadrul clubului.

Adrian Mutu s-a simțit „trădat” de jucători după umilința suferită în fața celor de la Corvinul Hunedoara, scor final 4-0, din sferturile Cupei României și nu a putut trece peste acest moment nici astăzi, atunci când a avut loc o ședință de urgență.

Pentru CFR Cluj urmează derby-ul cu Rapid, ce se va disputa în Giulești, sâmbătă, de la 20:30, una dintre cele mai importante partide pentru ambele formații, care se pot rupe decisiv de locul 2 în clasament.

Mutu nu a mai suportat umilința

Pentru Adrian Mutu nu a fost doar o noapte de supărare, ci și una de reflecție. Antrenorul de 43 de ani nu și-a schimbat decizia a doua zi, astfel că și-a prezentat demisia.

Aseară, antrenorul era devastat: „Am venit la interviu din respect pentru voi și competiție. Am fost penibili! Mai rău decât a fi penibili nu se poate! Nu pot găsi scuze, chiar dacă am avut eliminat și s-au accidentat Camora, Mogos. Echipa trebuia să joace în 10 cu un adversar de Liga 2. Am văzut că alții pot. Trebuia să joace, chiar și fără antrenor pe bancă, cu om în minus, trebuia să joace fotbal. Avem o problemă de atitudine. Începând de la meciul cu Sepsi simt asta”.

Mandorlini va fi doar consultant! SURPRIZĂ: cine e până la urmă ALESUL lui Nelu Varga pentru banca tehnică a lui CFR Cluj
Adrian Mutu (45 de ani)

Eliminarea din Cupă ar putea să aibă consecințe serioase în Gruia. Lăsată în urmă de FCSB în bătălia din campionat, CFR spera că-și poate salva sezonul prin intermediul Cupei. Practic, o variantă accesibilă de a ajunge în Europa League și șansa de a pune mâna pe un trofeu pe care nu și l-a adjudecat niciodată în „era Varga”.

La ce efort face omul (n.r. Ioan Varga, patronul CFR-ului), cu salariile, cu tot, după acest meci, cum putea să fie? În locul lui și eu eram supărat după atât efort și un astfel de meci. Suporterii au tot dreptul să ne înjure. Mulți poate au plecat mai devreme de la muncă să ne vadă, să ne susțină și noi...
- Mario Camora, după înfrângerea din Cupă

VIDEO. Rusescu, dezamăgit de CFR Cluj

Citește și:

EXCLUSIV A distrus-o pe CFR: „Dezastru! S-au făcut de râs. Ce cred că se va întâmpla cu Mutu?”

EXCLUSIV Mircea Lucescu, reacție pentru GSP după minunea de la Hunedoara: „Vreau să vorbesc și despre antrenor”

Camora s-a pus în pielea lui Varga, după umilința suferită de CFR în Cupa României Betano: „La ce efort face omul, cum să se simtă?”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (79)
VardyParty
VardyParty  •  04 Aprilie 2024, 14:13
Postat de VanBasten2000 pe 04 Aprilie 2024, 14:02

Batrani cu sabie. :))

Bastenitos, 3 sa fug, cā aici daca te prinde cu lanterna sub pāturā, e grav! See you soon.

VanBasten2000
VanBasten2000  •  04 Aprilie 2024, 14:02
Postat de VardyParty pe 04 Aprilie 2024, 00:28

Frumooos. Asa merge treaba. Cine n'are bătrâni, sa-si cumpere. Respect nelimitat.

Batrani cu sabie. :))

IonSaliu
IonSaliu  •  04 Aprilie 2024, 12:53
Postat de mereugigist pe 03 Aprilie 2024, 20:55

Domnule Paniu, nu vreau să-mi exprim părerea în legătură cu expozeul tău ambiguu dar îmi permit să te contrazic asupra faptului că în România nu au fost campionate mondiale universitare ci jocuri sportive universitare de vară, pe scurt Universiada '81, desfășurată în vara anului 1981 nu în anul 1980. În vara anului 1980 au fost jocuri olimpice, pe scurt Olimpiada de la Moscova, cu ursul Mișa ca mascotă a acelei olimpiade. Dacă nu cunoști f. bine datele desfășurării competițiilor sportive indiferent de anii în care au fost organizate mai bine nu te mai exprima în aceste privințe ca să nu te faci de râs.

“să nu te faci de râs” Cel mai de râs lucru pentru un Român: Să nu se prindă de ironie, de parc-ar fi Olandez. Am mai avut un caz aici, când un Olandez i-a dat unui Român o lecţie în umor. Vezi tot pe GSP: https://www.gsp.ro/international/stranieri/atletico-bilbao-cupa-spaniei-horatiu-moldovan-729652-comentarii.html#comment8693184 Românul s-a născut umorist (nu poet!) Apropo – Că şi Brazilienii se conformau legii diminutivării în România: pe Dumitrache îl pronunţau ‘Dumitraş’? Get it? Ori vrei să-ţi explic umorul ca unui Olandez?! Dumitraş sună ca un diminutiv! Ideea este că diminutivarea reprezintă o copilărie, nu un act de maturitate. Neluţu e valabil pentru un copil. Un bărbat trebuie să devină Ion. Diminutivarea e o formă de fragilitate emotională.

Vezi toate comentariile (79)
Comentează